IRC-Galleria

Kesä! <3Maanantai 19.05.2008 17:27

Kesällä kierretään tapahtumasta tapahtumaan sekä naatiskellaan auringon kipristämästä ja värittämästä ihosta. On mukavaa pitää sunikoita, puhumattakaan varpaita tuulettavista sandaaleista. Mietinpähän vain, että jos entrance lohkeaa kaikille haluamilleni festareille, kuinka hajalla olen elokuun päätyttyä...? Onneks on olemassa semmosia ystäviä kuten toukka, joka jaksaa kiertää festejä mun kanssa samaan malliin, niin on sitten tuo seurapuolikin kunnossa ;) On sitten joku muukin onnellisesti palasina mudassaryömimisestä... Nyt vaan jännittämään loppuja hakemuksia, lyövätkö nekin ittesä läpi. Tiedossa siis tuhti paketti festarijuttuja tältä kesältä! :D Mut eipä tuo haittaa! KESÄ JA FESTARIT - täältä tullaan ainakin seinäjoelle, korialle, joensuuhun ja vantaalle sekä semmoisiin paikkoihin, joita en vielä saa julistaa ilman että yllätys paljastuisi ;) hihihi, tirsk!

Kuva on viime vuoden ankkarockista. Otin sen frontstagelta, ettei kännisten artistien naamat pilaa kauneimpia näkymiä festarikansalaisista. :D Viime kesänä kävin siis presseilemässä (vai perseilemässä?) vain kaksi festiä, mutta niinhän sitä sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä...eikö?

Ja miettikääpä sitä tunnetta, ku istuu nurtsilla ison porukan kanssa katsomassa jotain letkeetä keikkaa <3 tai pomppii parhaimman keikan tahtiin niin kovaa, että hiki lentää ja ääni on kulunut käheäksi.

TAHTOO JO. MENNÄÄ JO. JOKO MENNÄÄ? laittaisin viel tähä loppuun, että rakastan, mut toukka tappais mut, nii en sit laitakkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.