IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

tjaahMaanantai 19.10.2009 22:18

näköjään viime aikoina miun blogimerkinnät ollu hyvinki mielenkiintosia. sillee että ihan takuulla ei jaksa kukaan lukea. vaan kukapa jotain jonku random idiootin blogia lukiskaan.

no mulla soi äskön päässä joku piisi kummallisesti, josta en muistanu muuta ko yhen kohan ja siitä yhen sanan ja melodiaki vähän hukassa. mutta ko jonku aikaa hain ja kuuntelin eri piisejä niin nyt se sitte lopulta löyty, oli Hocico - Bloodshed. ylp. olen hyvä. ostin hyvänhajusen parhvyymin tänään.

ja join tänään Fenixiä, sitä jotain hartwallin hyvinvointijuomaa jotaki ihan idioottia jota en oo moneen vuoteen juonu. se oli ihan hyvvää kyllä. ja taas kaikki ihmiset tuijotti kaupungilla, oikein päästä varpaisiin ja taas takas päähän, melkein niinko ois joku perkeleen skannaus menossa ko pitää niin tarkoin kattoa.

ja mie taas vitutan kaikkia jostain syystä ja kaikki tahtoo tapella miun kans vain. nyt miun pittää tarkoin kuunnella tätä piisiä että kuulen sen yhen ainoan sanan jonka muistin. jotta tämä sitte kans IHAN varmasti on se piisi.

un moment plus tard (vai miten se nyt kirjotettiin...) ja kas, ei se tainnukkaan olla se piisi! perkele! the search goes on...

aaaaaaah se oliki Hocico - Where Angels Don't Sing!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.