IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 02.05.2009 16:43

joskus unet on ihan kamalia, vaikka niissä ei sillee tapahtuiskaan mitään järkyttävää. tai siis viime yöhän oli todella järkyttävä, olin raskaana. ei siitä sen enempää. mie kuuntelen tätä piisiä ihan innoissani ja tästä tulee kesä mieleen ja mien oikeastaan melkein kehtaa kertoa mikä biisi... no ei tämä ole oikeasti mikään semmonen. no joo, tämä on Cradle of Filthin ja tämä on Temptation, tämä on kiva versio. on tämä. hö mulla hävettää ko mie kuuntelen tämmöstä kakkaa. mutta ko makunsa kullakin, toisille maistuu kakka! tämä on kesäinen. on tämä. ihan varmasti on.

ja mie olin eilen peräti juhlimassa vappua sillee juhlintamielellä. ekaa kertaa elämässäni. mien ole ikinä juhlinu vappua. ja siitä oli niin kauan ko olin viimeksi ottanu alkoholia, niin kilahti heti päähän. tuli halvaksi. jäi kaks pulloa yliki. ja sitte mulla seiso järki kovasti. ja sillee, miulle riittää oikein hyvin semmonen minimaalinen humla. kääk osaisinpa laulaa, se olis hienoa! sen voi ehkä opetella. mutta ko en mie kehtaa opetella, joku vielä kuulee sen. kyllä elämä on rankkaa, saaariooineeeen....

keep us from temptation... ÖRÖRÖÖRRR sano se sitte, ja sitte eukko sanoo ÄRRR ja sillee. mie tahon viskiäänen. alanko kittaamaan raakaa viinaa ja polttamaan sikaria. en taia. miksi tämä piisi on näin lyhyt, pöliät, ei ne tajua että sen pitää olla vähinthän 10 minnuuttia. äyäyäyääää mien jaksa enää selittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.