IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kello soi kello 9. Unenpöpperöinen hahmoni nousi vuoteestaan ja katseli istualtaan asuntoaan noin 10 minuuttia ja sitten kömpi suihkuun. Aamukahvittelut rauhassa koneella, Lindan nukkuessa puolitoista tuntia pidempään kuin minä. Noh, hän oli nukkunut huonosti, joten suotakoon se hänelle. Kun parempi puoliskoni saatiin hereille, katsoimme Simpsonien tuoreimman, 26. kauden avausjakson. Sarjan alamäki jatkuu.

Bussini starttasi kello 12, tai jos tarkkoja ollaan aavistuksen myöhässä, niinhän se aina on. Ja perillä ehdin käydä huitaisemassa mutsilta kaalilaatikon taskuuni ja painuin duuniin. Päivällä mielessäni pyöri kissat, tai oikeammin eräs tietty kissa. Olisimme nimittäin mahdollisesti saamassa kissaa, jopa aivan ilmaiseksi, kun Lindan kaveri luopuu siitä. Nyt pitäisi vaan jomman kumman rohjeta ottaa vuokraisäntään yhteyttä ja anella kauniisti. Kissa on nimeltään Elmo ja siitä halutaan eroon, ilmeisen allergian ja paremman kämpänsaantimahdollisuuden vuoksi. Saas nähdä miten tässä käy, kissan kyllä haluaisin.

Töissä oli semikiire, eli suht tavallinen päivä. Eipä töistä koskaan ole mitään jännää kerrottavaa. Hämmästytti kyllä, että peräti 2 lasta sattui tänään kauppaamme varkaisille. Noh, vartija teki hommansa hyvin eikä nämä pikkurikolliset päässyt ulos kaupasta. Outoa.

Sitten piipahdin junaa odotellessa mutsilla, katsoin Salkkarit loppuun ja tappelin Huuto.netin kanssa. Väsyneenä katsoimme Lindan kanssa iltasella Family Guyn tuoreimman jakson, crossover-jakson Simpsoneiden kanssa. Se toimi! Se sarja jaksaa porskuttaa yhä. Nyt vieläkin väsyneenä muistin, että tänne pitäisi taas kirjoitella. Noh, tässä on nyt jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.