IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Tuparit tupa täynnäTiistai 29.07.2014 18:36

Lauantai-päivä. Hellettä piisasi. Kello kolmen jälkeen alkoivat minun ja Lindan tupaantulijaiset. Naapureita varoitettiin lapulla etukäteen ja kaikki kutsut olivat tulossa. Tässä vaiheessa kuuluisi sanoa 'mutta', vaan ei! Tuparit sujuivat täydellistä täydellisemmin.

Porukkaa tuli 20 henkeä ja kaikilla oli kuuma (tuulettimet ja viuhkat olivat kova sana!). Linda kestitsi vieraita kinkkupiirakalla, juustokakulla ja mokkapaloilla ja minä puolestani valmistin boolia.

Oli tosiaan siitä erikoiset juhlat, että kaikki kutsutut pääsivät paikalle. Mukana olivat siis (listaan henkilöt sen vuoksi, että itse muistan koko vieraslistan vuosien päästä): Viltsu, Fallu, Snanna, Perttu, Konsta, Jade, Aki, Jenna, Alli, Minna, Pale, Willem, Tia, Netta, Masala, Tea, Johku ja Saara. Suurin osa vieraista oli myös kerännyt yllätykseksi meille pyykkikonerahaston, joka lämmitti allekirjoittaneen sydäntä melkoisesti. Kiitos <3

Käytimme myös saunavuoroamme hyväksi ja minä vein jätkäporukan saunomaan ja teki hyvää helteillä päästä, jos ei nyt saunaan niin ainakin pois hien kastelemista vaatteista ja suihkuun. Myöhemmin jatkoimme hiljaisuuden koittaessa rantsuun ja siitä sitten muistaakseni Koronaan...

Hauskaa oli saada isoporukka läheisiä kasaan ja viettää mukavat juhlat lössissä. Nyt vaan aletaan miettiä millä verukkeella pidämme seuraavat kinkerit. Halloween-naamiaiset.....?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.