IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Voi olla rikas Tallinnassa ja Suomessa PAKeskiviikko 09.04.2014 00:08

Vastapainoksi edelliselle viikonlopulle oli mukava viettää Lindan kanssa rauhaisaa kotiviikonloppua. Katsoimme läpi leffat Liisa ihmemaassa (2010-versio), Sinkkuelämää 2 ja Hithcock. Saimme samalla kulutetuksi Filkkari-lahjakorttimme ja hyvä niin, sillä tuo Mäntsälän rainalainaamo lopettaa toimintansa huhtikuun lopussa. Mistä me sitten vuokraamme leffat?!?

Sunnuntai-iltana matkasin Helsinkiin Maarit-tädin riesoiksi ja seuraavana päivänä lähdimme päiväristeilylle Tallinnaan. Viro oli entisensä, mutta tälläkerralla jäi paljon paremmat muistot kun ei ollut pääkipua ja oksetusta seurana. Ratikalla matkasimme Kopliin asti nauttimaan Viron pelottavan halvoista juomista ja ruuista. (Ratikkapiletti vain 1,60, Suomessa 3,00!!! Joo ja on sitä paitsi maksullinen vain turisteille!). Venäläisen torin kautta takaisin keskustaan ruokailemaan ja juomailemaan lisää. Punaviinikastike ja röstiperunat antoivat villisialle varsin mukavan säväyksen.

Superalkosta taas sievoiset ostokset ja loput laivalta. Lonkeroa ja siideriä menovedeksi, Baileyssiä herkutteluhetkiin, Finkkua hienompiin päihtymisiin, Vergiä huonoihin päihtymisiin, Pisang Ambonia kesäkauden kukoistukseen, Bushmillsiä yksinäisiin iltoihin ja pari kolmen euron likööripulloa matalan hinnan vuoksi. Näillä pitäis taas hetko pärjätä.

Nyt nautin lämpöisestä kotiolosta ja huomenna paluu arkeen ja työmaan pallille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.