IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Lomalla! Sen verran on huhkittu töitä, että ansaitsin tälle vuodelle ensimmäisen hiihtoloman. Eiku hetkinen, paskat minä mitään hiihdä! Talviloman siis! Eiku hetkinen, eihän tuolla ole enää mikään talvi! Joka tapauksessa tässä vietellään mukavaa yhteensä 11 päivää kestämää lomaa.

Loma aloiteltiin mukavasti edellisessä tekstissä mainituilla juhlilla. Akin ja Jennan tupaantulijaiset yhdistettynä minun synttäreihini toimi loistavasti! Tarjoamiset olivat hyviä, boolia riitti, ihmiset olivat mukavia ja tunnelma loistava! Paikalla oli näin nopean muistikuvan mukaan ainakin 16 ihmistä ja 2 kissaa.

Hiljaisuuden jälkeen painuimme Milliklubin oven kautta Mikonkadun Amarilloon. Perkeleen Milli petti taas! Joka tapauksessa hauskaa oli, täytyy järjestää vastaisuudessakin järjestää jossain tällaisia vähän isompia kemuja. Menoa vauhditti mukavasti 3 loistavaa boolia ja Akin ja Jennan antama yllätyslahjapullo, joka paljastettiin 80% Vergiksi korkkaamisen jälkeen.

Perjantaina katsomaan elokuvaa 'Kummeli V', jonka jälkeen on vuorossa Samuli Putro teemainen musiikki-ilta med Agsu. Teema osuu mukavasti Putron neljännen soololevyn julkaisupäivälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.