IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Keilaus ja sairausKeskiviikko 13.11.2013 19:25

Taas kirjoittelen elämäni tapahtumista vähän niin kuin perästä päin. (ja voitte vaan miettiä kuinka hankalaa se on kirjoittaakaan perästä päin, höh höh).

Viime lauantai oli taas vaihteeksi vähän aktiivisempi päivä. Muita odotellessani Helsingissä sain vihdoin ja viimein ostettua itselleni uudet farkut ja siinä sivussa hienon ruutupaidan. Tai siis no, tätini ne kyllä oikeastaan maksoi, se ryökäle! Kun muita ei vieläkään kuulunut, kulutin aikaani Amarillossa, On the Rocksissa ja Molly Malonesissa. Siis ihan vaan yksillä...

Sitten Lindan, Jennan ja Akin saavuttua lähdimme illallistamaan ravintola Perhoon, jonne Jennakin aikanaan singahtaa työharjoitteluun. Ruoka oli mahtavaa, kerrassaan mainiota (vaikka olenkin huono käyttämään synonyymeja ja sivistyssanoja, uskonette ruoan olleen hyvää). Kaiken lisäksi päästiin vähän halvemmalla ;)

Vatsat täysinä kiisimme sateessa Kampin yläkertaan keilaamaan. Väsyneet leidit eivät jaksaneet sen pahemmin tutustua keilailun jälkeen Helsingin yöelämään, mutta me Akin kanssa jatkoimme jo hyvän aikaa sitte aloitettua tutustumistyötä. Tällä kertaa löysimme itsemme Havannasta.

Sunnuntaina oli aavistuksen huono ja maanantaina vielä huonompi. Vatsataudin paholainen pääsi yllättämään ja vielä...ei, ei, en sano perästä päin :P ja vielä kuumeen kera. Olin varmaan jotain 6-7 tuskaista tuntia valveilla koko päivänä. Onneksi Linda tuli parantelemaan minua seuraavana päivänä, eli lämmittämään glögiä ja hakemaan kiinalaista. Nyt pitkät vapaat päättyvät ja arkinen aherrus voi taas alkaa, vain loppuakseen taas jo kohta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.