IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

1. Bändi:
Lauantaina eli huomiseksikin kutsuttuna nauhoitetaan kitara ja basso ja maanantaina laulut ja sitten onkin neljän biisin demo valmis. MySpace valmistunee kanssa tässä kun saadaan aikaseks. Keikkoja tulee viimeistään loppukesästä. Niistä infoon myöhemmin. Arvostan muitakin kellaribändei, on toi osin tosi rankkaakin touhua. Miten vitussa ei voi oppia omien biisien sanoja? retard gay

2. Musiikki:
Marilyn Mansonin uuden levyn ilmestyttyä en voi ajatella mitään muuta kun sitä miten se herra aina yllättää minut iloisesti. Ei Jeesus, kun rakastan tätä. Kaikki muut tulee kakkosena, vaikka kuin tykkäisinkin Jeffree starista ja Wedistä. Poppi on ihan kuraa, räppi sun muu on suolesta mielestäni ja iskelmä, voi härän kelli............

3. Hiukset:
Nää on kyllä nyt siinä pisteessä että sivuilta ei paljon lyhkäsemmäks saa ja väri on kulahtanut. Huomenna värjäilen pinkkiä lisää! Rakastan tätä kesätukkaa, ihanan viilee kun ei oo ihan joka puolella hiusta! Ällöttävää kun jollain on saatanan rasvanen ja kulahtanu väri hiuksissa. Sit kun kysyy kerrankin et "miten sun hiukset näyttää nyt erilaisilta, kävitkö kampaajal tms?" yleisin vastaus on "Ei kun pesin nää" HYI SAATANA.

4. Humalatila:
Tänään tartun pulloon, on niin pirun hyvä fiilis. Huomennakin tartun pulloon ja lähden Tampesteriin joraan! Että soitelkaa tai piikatkaa minulle. Olen aina seuraa vailla tositarkoituksella! Jorataan yhdessä ps. Täysi-ikäisyys plussaa, ei välttämätön ;) Tykkään pitää hauskaa, mutta suonette anteeksi pienet angstit välillä. Oon oikeesti ihan mukava!

5. Kesä:
Vihaan hyönteisiä, paitsi hämähäkkei! Siis hyi vittu kaikki MC koppakuoriaiset ja ripe raput saatana. Sitten onkin jo kakkaa lumella ja pissat kiskoilla. Lisäksi inhoan auringonottamista. Ällöttävää kun ihmiset käristää itteensä tuolla ja sitten on hiekkaa pimpissä, ihossa melanooma ja sitten tulee itku. Suihkurusketus, toinen ällötys. Voin kuvailla niitäkin ihmisiä yhdellä sanalla: porkkana.

6. Odottaminen:
Perkele että ottaakin aivoon! Jos ollaan sovittu että nähdään viideltä, niin tarkoittaako se että nähdään kuudelta? Siinä sitten tapitetaan kelloo ja vedetään röökiä kaksin käsin, kunnes kaveri kävelee rauhalliseen tahtiin "ai sä oot jo täällä" !!!!!!!!!! "niin eihän meidän pitäny nähdä kun tunti sitten"


Rauhallista viikonloppua t: ärrimurrikeksinylisyöjä<:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.