IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nopeasti tämä viikko on mennyt. Ollut todella hyvä viikko. Ei ole yhtään ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja. Hyvin olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi lääkkeet auttavat paljon kun syön niitä. En todellakaan aijo koskaan lopettaa mun lääkiystä. Syön lääkkeitä ihan loppuun saakka. Mulle on ihan sama mitä muut ajattelevat siitä että syön lääkkeitä. Olen semmoinen kuin olen.
Tänään pitää siivota. Onneksi on koko aamu aikaa. Pesin jo eilenä pyykit niin ei enää tällä viikolla tarvitse pestä pyykkiä. Olin eilenä niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita. Katson tänään salkkarit jaksot. Menin eilenä ajoissa nukkumaan ja nukahdin heti. Tänä aamuna mä heräsin kuuden jälkeen. Nyt olen ihan hereillä kun join kupin mustaa kahvia.
Aijon tänään lenkkeillä. Illalla olen menossa. Saa taas liikuntaa tälle päivälle. Viikonloppuna tulee vissiin lunta taas ja kylmä. Näin luin uutisista. Katsoo pääseekö ollenkaan lenkille viikonloppuna jos on semmoinen sää. Katsoin eilenä muutaman jakson syke sarjaa. Olen kuudennella kaudella. Pakko sanoa että olen jäänyt siihen sarjaan koukkuun. Siinä on paljon hyviä hahmoja mistä mä tykkään. Siinä tapahtuu koko ajan jotain. Viikonloppuna tulee varmasti taas katsottua sitä sarjaa kun mulla on silloin vaan aikaa. Aijon jatkaa myös kotikatu sarjan katsomista. Nyt en ole katsonut kotikatu sarjaa hetkeen.
Muistin juuri etten ole vieläkään kerennyt katsomaan viime viikonlopun putous jaksoa. Sekin pitää katsoa jossain vaiheessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.