IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tämä on tympeä kiertokirje ilman sen suurempaa tarkoitusta paitsi tietenkin syyllistää ihmisiä taikauskon avulla. Kopioi tämä päiväkirjaasi seuraavan 15 minuutin aikana tai sinua tulee seuraamaan ikuinen roskapostivuori ja puhdas yhteiskunnan halveksunta ja rakkaasi vaihtaa sukupuolta, vanhempasi elävät sinua kauemmin puuttuen loputtomasti elämääsi sekä lempiohjelmasi lempinäyttelijä menee mieluummin Kauniit ja Rohkeat -sarjan näyttelijäksi.

Tämä kiertokirje toimii! Kopioituasi kirjeen koet helpotuksen sillä asuintalosi ulko-oveen asennetaan ovikoodilukko eikä mainospostinjakaja pääse enää ovellesi.
Brunein sulttaani kopioi kirjeen päiväkirjaansa ja pian hänelle ei enää ilmestynyt mainospostia, sademetsä pelastui eivätkä japanilaiset enää syöneet delfiinejä.
Satunnainen laivaston upseeri välttyi suurilta mainosvuorilta silti hänen roskanjakajansa putosi epähuomiossa MEREEN ja kaikki maailman mainosposti kastui ikuisesti.
Turkulaisella lentäjällä kävi tuuri, pelikaanit pysyivät kaukana ja mainosposti otti niiden paikan turbiinikeskiössä.

Jos kopioit kirjeen ensimmäisen 5 minuutin sisällä, keksit suklaan joka ei lihota sekä lähetät sitä allekirjoittaneelle, saat yhden lisäpäivän alushousujesi käyttöikään ennen seuraavaa pyykkivuoroa sekä vältyt halulta kertoa siitä jollekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.