IRC-Galleria

Leloup

Leloup

Harvinainen nähtävyys. 💋

Selaa blogimerkintöjä

:(Perjantai 23.01.2009 01:00

Tarhassa sanoivat Jasminen yskineen eilistä enemmän vaikka vime yönä Jasmine nukku jo paljon paremmin kuin aikasempina öinä..
Päätettiin että seuraan tilannetta ja jos pahempaan suuntaan mennään niin Jasmine on huomisen päivän kotona.. Luonnollisesti...
Soitin kotiin päästyäni terveysneuvontaan ja sieltä ohjeistivat että jos kuume nousee tai limaisuus jatkuu viikonlopun yli niin sitten lekuriin..
Kun sitten oltiin oltu kotona muutama tunti niin Jasmine väsähti ihan totaallisesti ja mitattiin kuume.. 38,5`C oli mittarin lukema.. Annettiin panadol ja odotelltiin tunti että joskopa se vaikka laskis kuumetta.. Toisin kävi.. mitari näyttikin lukemaa 38,8`C. Soitettiin terveysneuvontaan uudemman kerran ja sanoivat että lääkäriin heti!
Niin sitä sitten mentiin.. Antoivat Jasminelle jotain pronaxen lääkettä(??) ja neiti voimistu hetkeks.. Labraan mentiin ja Influenssa testi otettiin: Neg. Tulehdusarvot: Neg. Ja pelkästään Flunssa.. Jasminelle määrättiin jotain kolmiolääkettä yskää hillitsemään ja panadolia + suppoja laskemaan kuumetta.. Kun päästiin kotiin niin kuume oli taas sen 38,5.. Lääkkeet naamariin ja neiti sitten nukahtikin mun syliin..<3 Nyt sitten vaan odotellaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.