IRC-Galleria

FUCKINGHELL!!!!!!Perjantai 16.04.2010 20:41

For Your Entertainment sekä Whataya Want From Me –hiteistään tunnettu Adam Lambert saapuu Suomeen promootiovierailulle. Supersuosittu American Idol-tähti esiintyy vierailunsa aikana X Factor –ohjelmassa sunnuntaina 2. toukokuuta MTV3-kanavalla.
Glamrock-tyylistään tunnettu Adam Lambert tuli tutuksi suomalaisille Subilla pyörivästä American Idolista. Edellisen kauden finaalissa toiseksi jäänyt Adam on noussut ympäri maailmaa isommaksi tähdeksi kuin kilpakumppaninsa ja voittaja Kris Allen. Adamin loistava debyyttialbumi For Your Entertainment julkaistiin USA:ssa jo viime marraskuussa ja samaan aikaan levy ilmestyi Suomessa. Singlet For Your Entertainment ja Whataya Want From Me ovat olleet massiivisia radiohittejä, myös Suomessa ja suomalaisfanit ovatkin kovasti odottaneet tähden saapumista Suomeen.
Adamin albumi For Your Entertainment on komeillut jo Suomenkin albumilistalla ja fanien iloksi levystä julkaistaan 28. huhtikuuta uusi versio, jossa on neljä täysin uutta kappaletta, ja yhteensä levyltä löytyy 18 biisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.