IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 30.01.2009 22:53

Tehtävänanto: paljastan viisi pelkäämääni asiaa. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi pelkäämäänsä asiaa päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Mulle tulee ihan kauhee pakokauhu jos en saa jotain vaatetta pois, esim. jos paita jää pään kohalta kiinni tai käsi jumittaa. Tai jos en saa kaulahuivia pois kaulasta ja sitten rupeen riuhtomaan sitä ja se ei lähe ollenkaan ja menee vaan pahemmin jumiin ja tiukemmalle.
2. Ampiaisia. x_____x Oon ihan lamaantunu jos semmonen tulee lähelle, mut sit mehiläiset ja kimalaiset on niiq no problem.
3. Pelkään ihan sairaasti karhuja. Mietin aina sitä, kun oon metsässä, että jos siellä jossakin puun välissä seisoo karhu ja tuijottaa minua ihan kauheella tavalla. ;__; siks en uskalla kauheesti liikkua metissä yksin. 8<<<<<<
4. Pimeetä. Tahon aina tietää mitä siellä on, mut sit toisaalta en todellakaan tahdo tietää.
5. öööäääöö peilit.

EN HAASTA KETÄÄN. >8(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.