IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Se HelsinkiTorstai 18.08.2011 22:39

Eli niin, lauantaina tuli mentyä Helsinkiin ja eilen palasin sieltä. Ziiz tul 0ltuu cel nii kaua etten mä enää ees muist mite puhuttii savo murret!

Lauantaina siis ihan vaan perusshoppailua ja näin pitkästä aikaa wanhaa tuttavaani (tai no jaa, kaksi vuottahan minä vasta olen sen elämän riesana ollut :D) Jamia (ohjami), jonka luona vietin myöskin kaksi ensimmäistä yötäni!

Sunnuntaina tuli tavattua lihatiskissä (siis suomeksi, Qruiser.comissa) tapaamani tuttavuus Roddy (se on tyhmä eli on poistanut galleriansa)! JA SHOPPAILTUA Itäkeskuksessa. Valitettavasti sieltäkään ei löytynyt mitään, kuten aiempana päivinä käydyistä Kampista ja Forumistakaan. Lauleskellessani hieman ääneen iltapäivästä Aleksanterinkadun homossa & ämmässä Lady Gagan You And I:ta, joku (todennäköisesti amerikkalainen) nainen halusi saada minusta yhteiskuvan kun lauleskelin sitä :D Hauskaa. Illemmasta seuraan liittyi Jölli (Riemuriiviö) ! Kävimme Keltaisessa ruusussa (porno/seksikauppa), tuskin neljän pojan yhtäaikainen vierailu yhtään erikoiselta siellä vaikuttikaan.. :D (en ostanut mitään ihme kyllä)

Maanantaina pakkasin kamppeeni ja muutin pummimaan uuden tuttavuuteni Ellan (Bixia) luo. Lähdimme Nellin (Pöfff) kanssa katsomaan Rihannaa ja pääsimmekin toiseen riviin, kun painetta ei ollut oikeastaan ollenkaan ja porukkaakin aika harvassa. Pahin oli ohi, kun Jare&VilleGalle sekä Cheek olivat esiintyneet, Santigoldista en koskaan ollut kuullutkaan mutta varsin nerokas esitys kyseisellä bändillä / artistilla / mikä lienee. Pendulumin laulaja osoittautui varsin karismaattiseksi ja loistavan innostustaidon omaavaksi henkilöksi. Tinie Tempah oli myös ihan näkemisen arvoinen. Illan huippu oli tietenkin Rihanna, joka tuli viimein lavalle puolitoista tuntia myöhässä. Keikka oli hyvä, vaikkakin yllätyin ettei kertaakaan sen aikana vaihtunut asu...
Huippu oli tietenkin keikan loppupuoli, kun Rihanna laskeutui yleisön joukkoon, tuli täysin kohdalle, nousi aidan toisella puolella olevalle korokkeelle ja työnsi pääni tisseihinsä (pussasin sitä myös mahaan - ootteks jo kateellisia? xD) ! R oli myös tarttunut Nelliä kädestä ja vienyt sen rintavarustukseensa, joten kai sitä ei pieni seksuaalinen häirintä haitannutkaan. Joku obsessio noihin meloneihin varmaankin. :D

Tiistaina tuli hengattua Roddyn ja Joelin kaa ja illasta tutustuttua lisää Ellaan (ajattelin että voisi olla kohteliasta tuntea jonkin verran henkilöä jonka luona ajattelin pummia, hmm? :D) .

Ja yhyy, keskiviikkona se lähtö sitten jo olikin! Kaiken kaikkiaan mahtava reissu, mukavia ihmisiä (kiitoksia jokaiselle heistä ^^) ja hyvät fiilikset jäi!
...Paluu todellisuuteen onkin poikkeuksellisen karu, vielä eilen luin kiireettä Varttia Helsingin keskustan kahvilan terasilla auringon kullatessa hiuksiani, tänään aamulla heräsin seitsemältä kävelläkseni kaatosateessa opiskelemaan... No, eihän elämä voi olla pelkkää myöhään nukkumista, kavereiden tapaamista ja shoppailua, en ole Tuksu (vielä) !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.