IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Don't break his fingers.Maanantai 22.06.2009 10:10

Kello on seitsemän. Pitäsköhän mennä nukkumaan? Mä vihaan nukkumista, se vie pois niin monta tuntia ajasta jonka voisi käyttää muuhunkin. Eikä mua edes väsytä. Teetä ja tupakkaa ja mahassa on hassu olo, kuin olisi nälkä, mutta ei tee mieli mitään.

Luin "Drawing Bloodin" loppuun. Mahtava, mahtava kirja. Zach ja Trevor on mun uudet Ghost ja Steve, paitsi ensimmäinen pariskunta saa paremmat pisteet hyvien seksikohtauksien ansiosta. Ei kun, nyt kyllä valehtelen, ei mikään korvaa Ghostia ja Steveä.

Random ramblings at 7 AM... Piti keksiä jotain oivaltavaa, mutta aivot jämähtää puolen minuutin välein, totaalinen Space Out.

En ole käynyt kunnolla suihkussa perjantain jälkeen. Haisen krapulalle ja tupakalle ja likaisille patjoille, jalkapohjiin on liimautunut tupakanpuruja kiinni. Haluan johonkin missä saa hyvää teetä ja seinillä on paljon peilejä, mutta missään ei saa enää polttaa.

Jätetään tämä poikarakkaudelle ja lähdetään road tripille North Carolinaan:

"Zach watched them leave the bar together. The thought of those two exquisite creatures having mad hallucinatory sex made him happy for some reason. He looked at Trevor sitting next to him and thought about having some mad hallucinatory sex of his own.
"You want to get out of here soon?" he asked, and couldn't help laughing when Trevor looked absurdly grateful."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.