IRC-Galleria

KeskiviikkoPerjantai 27.03.2009 15:44

Koitanpas jakaa keskiviikkoani hieman teillekin, jotka nyt tätä satutte lukemaan =)

Eli keskiviikkonahan mulla oli illalla treffit, vaikka ei niitä ehkä loppupeleissä voi ihan suoranaisesti treffeiksi sanoa, mutta olipa kuitenkin, mutta niihin palataan hieman myöhemmin. Keskiviikko oli muutenkin oikein mainio päivä, pientä panikointia lukuunottamatta, tosin sekin jäi yllättävän vähäiseksi.

Aloitetaanpas nyt, eli keskiviikkona aamupäivästä sain sovittua tuon tyttösen kanssa, että näemme illalla seitsemältä ja menen hänen luokseen kylään. Enon luona Tikkurilassa sitten siinä istuskelin, koitin tehdä töitä ja olla panikoimatta. Sitten pitikin jo lähteä kohti Helsingin keskustaa metsästämään ruokaa ja kahvia(lue: homolattea) eli pompin sitten junaan ja suuntasin kulkuni kohti nepalilaista ravintolaa, jossa söin kanapaloja tulisessa kastikkeessa kera sipulin ja tuoreen chilin ja mitä kaikkea siinä nyt olikaan, erittäin hyvää se oli jokatapauksessa. Sitten suuntasin kulkuni Kamppiin odottelemaan PikkuPirun soittoa, että josko käytäisiin jossakin istumassa vähän aikaa ennen kuin pitäisi suunnata kulkuni Espooseen tyttösen luokse. PikkuPiruhan oli menossa samalla bussilla kuitenkin ja kilttinä tyttönä opasti mut oikeelle pysäkille. Nyt menen jo hieman asioiden edelle, joten palataan hieman taaksepäin. PikkuPiru tuli sitten moyh:n kanssa kamppiin ja sitten alkoikin kova miettiminen, että mihin menemme istumaan ja kuluttamaan aikaa, kierrettiin sitten pari liikettä ja käytiin katsomassa hassuja ja söpöjä asioita, jonka jälkeen suuntasimme Rotterdamiin istumaan ja puhumaan wowista, tulipas siinä itsellä yksi olutkin nautittua samalla. Sitten kello alkoikin olla jo sen verran, että piti hiljalleen alkaa siirtymään kohti Espoota. Bussilla sitten PikkuPirun kanssa köröteltiin sinne tyttyryy ja minäkin pääsin oikealla pysäkillä pois ja löysin sovittuun paikaan, josta tyttönen sitten kävi minut hakemassa luoksensa.

Menimme sitten tytön luokse ja siellä sitten juteltiin ja juotiin kahvia ja teetä. Eihän sitä tullut kun reilut 5 tuntia juteltua siinä ja jossain välissä tuli huomattua, että kello oli jo niin paljon, että bussit eivät enää kulkeneet, joten vaihtoehtoina oli, että joko tyttö vie minut rautatieasemalle tai sitten jään yöksi, yöksihän minä sinne sitten jäin. Palatakseni kuitenkin vielä hieman takaisin, juteltua tuli ummet ja lammet ja varmaan joetkin, itsehän en kyllä ihan älyttömästi sanottavaa taaskaan keksinyt, joten tyttö hoiti suurimman osan puhumisesta, mutta kyllä sitä ihan keskustelujakin aikaan saatiin. Enpäs muista kyllä, että milloin olisi aika noin nopeasti vierähtänyt pelkästään istuskellessa(ja välillä löhötessä) ja keskustellessa. Sitten alkoikin kello pikkuhiljaa olla niin paljon, että oli aika suunnata nukkumaan tai ainakin tytön oli, koska hänen piti mennä aamulla töihinkin.

Loppuun voisin lisätä vielä pari huomautusta, huomiota ja/tai ajatustani:
- Nukuimme siveellisesti eri huoneissa, joka oli mielestäni oikeastaan todella kivaa vaihtelua siihen, kun yleensä sitä on päätynyt tyttöolentojen kanssa samaan sänkyyn nukkumaan oikeastaan heti.
- Iltahan koostui siis pelkästään juttelusta ja istuskelusta/löhöämisestä, ja ainakin minun mielenkiintoni nähdä uudelleen tuntuu olevan suurempi juurikin sen vuoksi.
- Sovimme myös lähtevämme lauantaina johonkin ulos, kunhan hän pääsee Vaasasta takaisin.
- En malttaisi odottaa huomisiltaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.