IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }
Pari tuntia edellisen blogin raapustamisen jälkeen lähdin päivittäiselle iltakävelylleni. Kokolailla sillä silmänräpäyksellä alkoi lähistöltä tulvia suuntaani todella kovaäänistä hymnien lausuntaa. Päätien varrelle, talostani noin 300 metrin etäisyydelle, oli pykätty suuri festivaalikatos, jossa tulisi seuraavien neljän päivän ajan olemaan ympärivuorokautista Hare Krishna -mantran laulua.

Mikäs siinä, hieno asia sinänsä. Mutta ne mikrofonit ja kovaääniset eivät sovi meditatiiviseen maailmaani. Erityisesti syystä että paikallisissa vahvistimissa on volyymin kohdalla vain kaksi asetusta: OFF ja KAAKKO. Eli aivan niin jumalattoman kovaa kun sielu sietää, ja siitä vielä vähän kovempaa.

Näin ollen edellä mainittuun huomisen suunnitelmaan tulee "pieni" muutos. Haluan neljän kuukauden sessiolleni rauhallisen alun, en puolihermostunutta ja stressaantunutta avausta kaipaa.

Huomenaamulla aamun koittaessa lähden tallustamaan kohti Varsanan kukkuloita ja metsiä. Täältä noin 30 kilometrin kävely, viidestä kuuteen tuntia tullee lampsittua. Vietän siellä aikani mietiskellen ja alueen pyhiä paikkoja kiertäen, palaan maailman kartalle ja ihmisten ilmoille ensi maanantaina iltaa kohden. Sitä odotellessa olen RAUHAN KESKELLÄ.

Ajatuksissani kaikki, jotka niissä haluavat vierailla. Kaikille teille kesän lämpöä ja rauhaa. Ah, rauhaa...

—o)O(o—

Kuvagalleria Varsanasta: http://www.lakeofflowers.com/cat/26

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.