IRC-Galleria

Väyrystykää! (Osa 1)Keskiviikko 07.07.2010 19:48

No niin rakkaat lukijat, on tullut aika julkaista ihka ensimmäinen hengellinen lukupakettimme, Väyrystykää! Toimitusmursuna minulla on ilo ja kunnia kertoa Teille, rakkaat lukijamme, että päätin juuri lähteä Emppu-Mursun kanssa oluelle. Määränpäämme on vielä hieman mysteeri, mutta vannomme kautta kiven ja kannon olla elävien kirjoissa vielä huomenna! Eli siis me emme mene Tinatuoppiin. Kiitos, nam.

Hengellisyys ja Väyrynen

Ensimmäisen numeron aihe on tietysti yllämainittu, sillä koen itse henkilökohtaisesti olevani vastuussa siitä, että tämä asia varmasti menee hieman hidasälyisten Mursulahkolaisten paksuun karvattomaan kalloon.

Paavo Väyrynen on Paavo Väyrysen ihmisnimi. Paavo Väyrysen oikea nimi, Mursunimi, on Makka-Ra. Menikö jakeluun?

Makka-Ra on meidän Mursujen Jumalolento. Ok?

Pääsemme siis lopputulokseen, että Paavo Väyrynen on uskontomme. Menikö perille?

Uskonnon kanssa pitää kuitenkin olla äärimmäisen varovainen. Emmehän me mursut halua että muslimit valloittavat maamme, vievät kunniamme ja sodan päätyttyä jäävät tänne asumaan ja vievät rahamme. Emmehän?

Muslimeilla tämä uskonto ei ole mitenkään normaalia toimintaa. He ovat äärimmäisen fanaattisia ja pommittelevat itsensä ja toiset tuusan nuuskaksi, niin että paska vain lampeen lumpsahtelee. Lainatakseni erään harvinaisen viisaan ihmisyksilön sanoja: "Logiikalla tai niin sanotuilla järkiperusteluilla ei ole todellista merkitystä uskonnollisista kysymyksistä käytävissä keskusteluissa.". Mutta muistakaa, rakkaat lukijat, että tämä ei MISSÄÄN TAPAUKSESSA koske Väyrystyneitä, Mursulaisia, eli meitä, jotka uskomme Luojaamme Paavo Väyryseen!!

Uskokaa minuun, Hallitus- ja Toimitusmursuun, että muut uskonnot ovat tappavia sairauksia, kuten HIV ja muut taudit! Ne kaikki koituvat ennen pitkää kuolemaksi! Parhaana esimerkkinä pitäkäämme muslimeja. Ne lentelevät lentokoneilla ja ties millä ropeli-zeppeliineillä pisin pilvenpiirtäjiä. Mutta ME, Mursut, olemme huomattavasti edellä tuota surkeaa ja rappiollista oliota, joka kävelee kahdella jalalla!

Mursut ja maailmanvalloitus

Olen hartaasti miettinyt miten meidän Mursujen pitäisi edetä maailmanvalloituksemme suhteen. Joukkoomme liittyy koko ajan lisää potentiaalisia Mursukokelaita, mutta meidän pitää liittoutua muiden lahkojen kanssa, jotta takaamme tulevaisuuden komeutemme!

Itse henkilökohtaisesti suosittelisin liittoutumista Siili- ja Muurahaislahkojen kanssa!! Siilit soveltuvat hyvin ihmisvastaisiin yöhyökkäyksiin, ja Muurahaiset ovat parhaimmillaan päiväsaikaan. Muurahaiset voivat mahtavalla joukkomielellään siirtää ihmisrääpäleiden tankit pois meidän Mursujen reviiriltä!!

Olkaamme kiitollisia jumalolennollemme, Makka-Ra:lle, että saimme huikaisevan älymme! Ilman Häntä asuisimme vieläkin Siperiassa ja joutuisimme käymään jokavuotisessa Mursumafia-delegaation kokouksissa. Me, Seitsemännen Ulottuvuuden Avaruusmursupiraatit, valloitamme vielä koko maapallon uskollisten liittolaistemme avulla! (Mutta tottahan toki syömme liittolaisemme maailmanvalloituksen jälkeen, jotta saamme hallita koko universumia yksinämme!!) Tämän jälkeen Jumalamme Makka-Ra saa taas nousta valtaan!

Loppusanat

Minä, Hallinto- ja Toimitusmursu, toivon koko läskisen ja vaaleanpunaisen sydämeni pohjasta, että Te, hyvät lukijat, ymmärrätte lahkomme syvimmän olemuksen. Antakaa Väyrysen tuoda valo sydämiinne, niin pelastutte ikuiselta kadotukselta!

Rakkaat lukijat, Väyrystykää!

-- Yours truly, Hallintomursu Ötö

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.