IRC-Galleria

hiiheiTorstai 14.12.2006 12:24

matkapaivakirja ei niin huono ajatus olisikaan, kunhan semmosta jaksais pitaa.


tultiin tanne eilen n. vuorokauden matkustettuamme. viimeinen automatka lentokentalta hotelliin oli kylla mielenkiintoisin - tyyppi ajo ehka sataaneljaakymppia koko matkan ja lahti tyynesti ohittelemaan vaikka autoja tuli vastaan. no eipa siina, siihen tielle sopi just tasan ne kolme autoa rinnakain :D ja taalla siis tosiaan on vasemmanpuoleinen liikenne, mita kylla paikallisetkaan ai aina tunnu muistavan. (saati sitten jotain muita liikennesaantoja)

muuten on kylla ollut ihan luksusta. kun saavuttiin hotellille, ensimmaisena istutettiin sohvalle ja tuotiin kylmia pyyhkeita ja mehua :D naa tyypit on niin ystavallisia etta on jo ihan vaivautunu olo - aamullakin, kun mentiin rantatuoleille niin saman tien jostail ilmestyi pari poikaa, jotka asetteli meille pyyhkeet :) pitaa kai tuoda pari semmosta kotiin matkalaukussa.

nyt sataa kaatamalla ja ukkostaa; viela puoli tuntia sitten ei edes nakynyt pilvia. taidan menna etsimaan ruokaa, hej da. (taalla on ihan alyttomasti ruotsalaisia - askenkin joku mies jutteli mulle "joo det rengar" ja ma vaan hymyilin "jaa jaa" ja se naytti kummastuneelta :D jaa, mun ruotsintaidot on ruosteessa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.