IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
3.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 066 (1.7.2008 alkaen)
Koko
59 jäsentä
Tyttöjä: 49 (84 %)
Poikia: 10 (16 %)
Keski-ikä
35,8 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,0 vuotta

Jäsenet (59)

so-fi-a_henkkuOotasHandeli87estojevskiSaijaKaroliinamissMimaKranichMaya82rohkeuttaPsilocybinHepsantuusaKarssu^Juffiilaurasiskoleeff
« Uudemmat - Vanhemmat »

kukkateline[Ei aihetta]Luonut: kukkatelineTorstai 12.02.2009 21:27

suomi-angsti

kukkateline[Ei aihetta]Luonut: kukkatelineLauantai 27.12.2008 22:13

zenRiittiLuonut: zenMaanantai 15.12.2008 18:10

Olipa kerran poika joka kasvoi kuin väriä vaihtava lisko,
aina etsien, muuttaen tyyliään loi erilaisia maailmoja ympärilleen,
näki maailmaa monelta kantilta, sitten jotain tapahtui, kaikki muuttui.

Poika lähti kulkemaan taaksepäin elämässään ja näki maailmat uudella tavalla,
mikään ei ollut entisellään.
Aluksi poika oli hämmentynyt, vihainen, epätietoinen, masentunut, mutta sitten eräänä päivänä poika heräsi ja huomasi jonkun olleen muuttuneen;
mietti ja pohti unen pöppörössä mitä oli mahtanut tapahtua, kunnes hän huomasi olevansa onnellinen Omassa Itsessään, ja rupesi katsomaan maailmaa kuin matkaa ja koki herätteitä sieltä täältä maailmaa.
Hylkäsi kaiken sen mitä oli aikaisemmin elämässään oppinut ja kuin siunattuna uudelleen syntyneenä rupesi etsimään uutta minuuttaan.
tajuttuaan että ulkokuori on tehty luotavaksi ja epätietoisessa maailmassa, todellisuudessa, kova äänisellä matkallaan herättää pelkoa, ihastusta ja soturillisuutta, inhoa ja vihaa, mutta silti kokee elämässään juuri kaiken sen mihin on päättänyt kulkea.
Rakkauden virta oli alkanut uudelleen kulkea.

--

"Tajuan että olen paratiisissa, laskeutuu silloin taivaista ja tajuan eläväni unohtumatonta hetkeä elämässäni - samanlainen tietoisus valtaa meidät usein maagisen hetken mentyä ohi." P. C.

zenLiikaa pommeja.Luonut: zenSunnuntai 07.12.2008 13:54

Huhhuh. Elämä viiraa.

Tuntemattomat vedet on pelottavia.
Vesi on kaikessa tummuudessaan kuitenkin kirkasta,
ja kun se kirkastuu ja asioita tajuaa, sit alkaa vasta viiraamaan,
koska sit ne asiat muuttaa muotoaan moneen pienempään asiaan,
asioiden jatkumo alkaa ahdistamaan kun alkaa välillä tuntumaan siltä että tajuaa liikojakin.

Tai se että on tajunnut niin paljon ettei tajua enää mistään mitään.

Koko elämän kysytään kysymyksiä, kuka olen, mistä tulen, minkä takia olen täällä,
minne olen menossa, maailman mysteerit on avattavissa kaikille minuudessaan,
se kiehuva tunne joka maapallolla vallitsee johtuu siitä että tiedostamme mutta siinä missä nykyisyyden pitäis edistää meitä se vaan tekee meistä entistä sumeempia omille itsellemme.

Jos ei ihmiset rupee ilmaisemaan omia tahtojaan paremmin niin ei mee kauaa kunnes ollaan kaikki masennuslääke koukussa, venaamassa lopun alkua.

Minkä takia ihmiset luulee että masennuksesta on tulossa suurin maailmanlaajuinen sairauden syy kun vastaushan on ihan koko ajan naaman edessä. Edistys eristää ihmisen minuuden, kutistaa muurahaiseks, ja niinkun muurahaispesät romahtaa, niin tulee romahtaa kaupungitki ja siinä samassa ihmiset jotka ei siinä vaiheessa enää välitä kun mieli on sumea ja harmaa, maailma väritön ja turhanpäiväisen tuntuinen.

Suorasanaisuus ei oo kusipäiden etuoikeus, mieli pysyy pirteenä ja tunteet aitoina kun tekee, sanoo ja toimii niin kuin tuntuu oikeelta. Vääriä vastauksia ei oo, oikeutta ja vääryyttä kyllä, joskus vääryyttäkin voi käyttää oikein, samoin kuin nykyään käytetään oikeuksia väärin. Ei mikään ihme että kansat pelkää johtajiaan kun maailma on ryhtynyt yleiseksi verenimijäksi.

Nyt on aika toimia, tuntea ja ajatella.
Vain niin tää maailma voidaan pelastaa.

Krisu5hellou :DLuonut: Krisu5Tiistai 16.09.2008 00:30

Tulin taas tylsyyttäni kirjottaa tänne.. Maanantaina oli enkun kuuntelu joka meni vituroilleen, siis koskaan en oo tehny niin vaikeeta kuunteluu mikä toi oli. Perjantaina ois kirjallinen osuus, pitää toivoo että se ois mulle helppo ja saisin kerrytettyy pisteitä läpipääsyyn, vaikkakin saattaapi olla turha toivo :D:D

Olin taas töissä koko vkl.. pe,la,su ja tänään. Lauantai ja sunnuntai ois taas töitä, mut sit heti töitten jälkeen lähetään AnnaHanin kanssa taas lahteen. Ma ois varmaan Hkin reissu eessä, huippuu :P Keskiviikkona partyttaa lahteen pe hkiin ja la on viellä avoin..

En malttas millään oottaa sunnuntaihin et lähetään, mie en viihy yhtään täällä joen suussa :S Jos mä vaan saisin noi kirjotukset nyt läpi ni pääsis suunnitelee kunnolla sitä muuttoo etelään. Nyt en uskalla viellä tehhä mitään, ennen ku oon koulun lopusta täysin varma.

Tällasta sydämmellä tällä kertaa, mie tykkään teistä kaikista ihan hirveesti <3<3<3

Ps: Kirjottakee tuohon alas muistoja meistä, ois nii kiva lukee :P mää voin tulla sit kirjottaa sun sivuilles, ku kopsaat ton :D

Jee jee :D
« Uudemmat - Vanhemmat »