IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 2 836 (1.7.2008 alkaen)
Koko
129 jäsentä
Tyttöjä: 36 (28 %)
Poikia: 93 (72 %)
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 96 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,7 vuotta
Ylläpitäjä
Cyborg^

Jäsenet (129)

KopiokissaKaSi8HimulusfoyadaKorppiAsathonduumiskaMickey-91_cazer_JerryOneceneKristannaEdleyreahgZendarVanillaDustKetsu
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassurrhhLuonut: QuatermassTorstai 03.02.2011 10:36

Rahapula iski Morrowindissa. Yleensä hommaan lisää käteistä huijaamalla kauppiaita, eli ostan jonkun tuotteen halvalla ja myyn sen takaisin kalliimmalla. Normaalisti kuppaamallani Balmoralaisella alkemistilla on kuitenkin kassassa vain 3000 kultarahaa, minkä jälkeen minun on mentävä hänen vuoteeseensa nukkumaan kunnes raha palautuu.

Luin että Zainab Campissa asuvalla kauppiaalla on syvemmät taskut. Matkaa vain oli pirusti, eikä tiedossani vielä tällä hetkellä ole mitään läheistä paikkaa jonne pääsisi julkisella liikenteellä. Joten aloitin pitkän ja vaarallisen matkan vuorten halki, apuna loitsu jolle annoin nimeksi Hepokatin Hyppy, siihen kuuluu hyppy ja hidas pudotus.

Tungin läpi vuorten keskellä sijaitsevan aidatun alueen, ja huomasin miksi se oli aidattu. Zombeja.

Luulin jo löytäneeni oikean paikan kun törmäsin johonkin leiriin, mutta sen asukkaat hyökkäsivätkin kimppuuni, joten tapoin heidät ja otin heidän vaatteensa.(teen sellaista)

LOPULTA pääsin oikeaan paikkaan. Löysin kauppiaan ja aloin välittömästi voitelemaan häntä. Mutta ukko oli kova pala. Jouduin tunkemaan kielen tosi syvälle perseeseen ja haaskaamaan satoja kultarahoja saadakseni hänet pitämään minusta. Sitten kaupankäynti sai alkaa.

Ja huomasin että ukko oli oikea kitupiikki. Tavarat maksoivat aivan hävyttömästi, ja takaisin myydessäni sain jotain 30% hinnasta. Eli äijä teki minulle samaa mitä minä teen muille kauppiaille. :D

No, ei muuta kuin vaeltamaan takaisin tuttuja maisemia kohti. Kiertotietä. Tämä puoli maailmaa on minulta kokonaan tutkimatta, niin voisi vähän kierrellä.

SilverSwirl[Ei aihetta]Luonut: SilverSwirlTiistai 29.09.2009 23:30

minä EN MISSÄÄN NIMESSÄ pelannu kuutta tuntia morrowindia, en toki ehen... tai siis ko kävin välillä syömässäki ja kaikkea... :(

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassSunnuntai 19.07.2009 23:14

Tämä on sitä roolipelaamista: kyyristelen maagien killan lattialla jotta sneak-taito nousee. Aiemmin pyörin ympyrää siinä lattialla, mutta huomasin että paikoillaan oleminenkin riittää kunhan piiloudun onnistuneesti.

Eilen harjoittelin speechcraftia johonkin viattomaan kansalaiseen. Tunkeuduin häneen kotiinsa ja lausuin kohteliaisuuksia loputtomiin. Suurimman osan ajasta epäonnistuin ja hän vihasi minua, mutta aina välillä sutkautus onnistui ja taito nousi. Kun olin tarpeeksi hyvä, aloin provosoimaan ja hän hyökkäsi kimppuuni. Puolustin itseäni, jonka jälkeen ryöväsin kaikki hänen tavaransa ja vaatteetkin päältä.

HandicapPurkkaaLuonut: HandicapTiistai 14.07.2009 02:30

Jee purkkamodi jee.

#TESfinland tuottaa yllättävän paljon aivopieruja joita on vain toteutettava.

[18:42] <dpm> It's time to kill some dark brotherhood members and chew some bubblegum....and there's no bubblecum in morrowind


*KOSKA RUNKKU-GALLERIA KIELTÄÄ ILMEISESTI RAPEDSHAREEN LINKITTÄMISEN HAKEKAA TESFIN FOORUMILTA JOS KETÄÄN KIINNOSTAA. JA JOS EI KIINNOSTA, MENKÄÄ KATSOMAAN PORNOA.*

http://www.phpbbplanet.com/theelderscrolls/viewtopic.php?t=257&start=100&mforum=theelderscrolls

Handicap[Ei aihetta]Luonut: HandicapLauantai 14.03.2009 16:16

Loin eurokolikot Morrowindin ihmeelliseen maailmaan. Toivottavasti EKP maksaa minulle palkkion.

Handicap[Ei aihetta]Luonut: HandicapLauantai 14.03.2009 16:15

Loin POMMACIN Morrowindin ihmeelliseen maailmaan.

http://files.filefront.com/Pommacmodrar/;13463881;/fileinfo.html
^
|
|
Korkean kysynnän vuoksi kyseistä juomaa voi nyt ostaa lähimmästä alkosta.

Hemorrhage[Ei aihetta]Luonut: HemorrhageTiistai 18.11.2008 10:46

http://uk.youtube.com/watch?v=VPEEp5R_pOo jessus tää on ehkä parsautta<3
Kolmisen tuntia sitä taas jotenkin vierähti Morrowindin parissa, vaikka pitikin kymmeneltä vain ihan lyhyt tuokio sitä pelata.:D No, nyt lopulta jo nukkumaan.
Tuossa Morrowindissä ja kun vielä löytyy Tribunal ja Bloodmoon laajennuksetkin jotka installoin viime yönä koneelle ja se vaikutti lähes heti pelin tapahtumiin, ne kun eivät ole saman tyylisiä laajennuksia kuten vaikkapa BG:n ToB, vaan pelaajan on lähes pakko suorittaa heti myös esim. Tribunaliin liittyviä tehtäviä (salamurhaajat kun ovat pelaajan kintereillä ja se vaatiikin heti lähtöä Mournhouldiin) jo ennen varsinaisen pelin läpipelaamista. Se tuntuis myös hivenen vaikeutuneen T:n ja B:n asentamisen myötä. Pelin selvittäminen laajennusten installoimisen jälkeen vaikuttaakin todella suurelta urakalta.
Suihku ja sen jälkeen varmaan Morrowindiä pikku hetki, tai sitten muutama tunti, tai jopa aamuun asti. Pelastusoperaatio jatkuu siinä ja lahjontaakin kai luvassa. Harhailua ja etsimistä manorissa siis.
« Uudemmat - Vanhemmat »