IRC-Galleria

lelo

lelo

Life's a bitch, Fuck it like one!

its my life.Tiistai 10.08.2010 04:59

te jotka haluatte tietää.

asia ei ole vielä näi mut tulee olemaa.. beware

Ihmiset. Mä muutun ny.. se ei oo mun päätös.. voin olla tyly muille.. tai voin olla epänormaali.. en ala itkee jossai vitun blogissa nyt.. mut.. mua saa tukea. ja jos vittu ykskää ihminen tuntee sääliä nii haistakoot vittu. en tarvi sääliä. mun elämä tulee olemaa kiireine.. biletys harvenee.. älkää ottako itteenne jos en oo yht kiltti tai mtn ku normaalisti. älkää vittu valehdelko mulle. mun elämän monipuolisuus lakkaa. keskityn perusasioihi.



Ei tarvi olla huolissaa tai sääliä ja syynä se et ku musta välitetään. enköhän mä ite huomaa kuka musta välittää..


etukätee sori jos en jaksa kaikkee. en voi kuitenkaa sanooo et teil ei oo aavistustakaa mitä mä käyn läpi.. silti voin sanoo et harvoilla on.. TÄÄ EI OO MIKÄÄ VTUN ITSEMURHAPASKANJAUHAMIS BLOGI mulle ei jää paljoa vapaa aikaa mut mua saa tavoittaa.. joskus voin puhua mutta ymmärtäkää jos en kerro mis oon. oma henkilökohtainen asia ja syy miks en kerro ei oo mtn mistä tarvis olla huolissaa.. ihmiset.. asia mitä mä vähiten kestän on että mua kohtaan kohdistetaan SÄÄLIÄ mulla on kaikki hyvin srsly.. tai.. tulee olemaa... olkaa ilosia.. mun muuttuminen on nyt huonompaa teitä kohtaa mutta.. olkaa ilosia mun puolesta.. vaikka monet varmaa tulee unohtamaamut nii olkaa ilosia mun puolesta.. koittakaa soittaa nii pistän muistii et kellä on asiaa.. jos en vastaa ofc.. mut..





alotan uuden elämän. mistä muut ei ehkä tykkää.. uus elämä joka on mulle iha VTU raskasta.. raskaimpia asioita on se et joudun luopumaa kavereista.. tai en joudu luopumaa mut joudun pistää asia uuteen tärkeysjärjestykseen.. aijon olla rehellinen : mulle ei jää aikaa kaupungilla chillaamiseen jne.. mut saa unohtaa.. en haluis et mua unohdettais mut se on parempi. aijon jatkaa.. aijon toteuttaa sen josta mä oon unelmoinu


jos joku vaivaa soittakaa..

PEACE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.