IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 21.09.2010 00:55

Typerä päivä.
Ensin otettiin kolme pulloa verta (no pieniä, mutta otettiin kuitenki!) ja sitte myöhästyin linja-autosta ja istuin yli tunnin kylmässä ku ootin seuraavaa. Kuulin että meillä on keittiötunnit enkä tienny siitä ja menin siis ilman keittiökamppeita. Koulua oliki kolmeen (tai no neljään..) eikä kahteen niinku lukujärjestykseen oli merkitty. Pienellä kiireellä sitte linja-autolta autokouluun. Koko päivä meniki sitte ku menin koulusta toiseen. Ainut hyvä tässä päivässä oli se että verikokeissa ei näkyny syöpää eikä mitään muutakaan kuolettavaa :D


Ja kerranki ku tein elämässä oikein ja jäin sairaana kotiin nii saan vaan paskaa siitä. "et ole käynyt kaikkia tunteja, et voi mennä tenttiin ennenkuin olet korvannut ne. Ja tunnit JA tentti pitää olla suoritettuna ennen ammattiosaamisen näyttöä" GREAT JOB ja työssäoppiminen alkaa ens maanantaina :)

Nyt jatkais vielä hetken Kaija Koota ja tuota elokuvaa. Lähteis kohta nukkumaan, saa aamulla taas nukkua "pitkään" ku en saa sinne tenttiinkään aamulla mennä ::) Kännykän usbjohtoa kaipailen edelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.