IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
26.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 833 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
1428 jäsentä
Tyttöjä: 381 (27 %)
Poikia: 1047 (73 %)
Sijoitus koon mukaan: 317
Keski-ikä
37,6 vuotta
Otos: 1023 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,5 vuotta
Ylläpitäjä
Temez_86

Jäsenet (1428)

_KREENI_ZouZou_yolanda_Sudenkaatajaskriikradioagtivejykä1889mira73Tipa84Testa_Dura|[Santtu]|hotrodkidTipsy`tepi88_Escada_|Sun
« Uudemmat -

IIDACHUkiitus :3Luonut: IIDACHUPerjantai 18.03.2011 18:39

hei ma haluan takaisin stadiin. siella oli aika mukavaa. paluumatka oli ehka silti kaikkein mukavin. koska seura oli varsin mukavaa. ja jutut sitakin mukavempia. kiitus @MEEPMEEPME , @SUPERTIIKERI-- , @MAIJU , @SiruFuckDuck ja muuuuttt ♥♥♥♥ :-)

CRUCiFYMEjooLuonut: CRUCiFYMEKeskiviikko 05.01.2011 18:10

jos et jaksa lukea kavereidesi paskoja kyselyitä, tee tämä kysely !!

? oletko nussinut koiraa ? - en.

juulizmoio___OLuonut: juulizmoiKeskiviikko 07.04.2010 18:07

Kiitos. ;(
=)
Kiitos pappa,kattelen sua aina sinne pilvenreunalle<3 Toivottavasti säkin näät tänne millasia unelmia lapsenlapsellas on..
aah oon vaan lihonnut täällä jee ♥♥♥
Jos oletetaan, ettei uutta sotaa suomea kohtaan tule.
Kumpi on parempi, isämmaallinen suomileijona armeijassa leikkimässä sotaa, vai pelkurisivari siviilipalveluksessa veteraanikeskuksessa, siis sen sotaveteraanien kunnioituksen kannalta.

Minua hävettää enemmän, jos veljeni menevät armeijaan, kuin jos he menevät sivariin.

Jos todella tulee sota, siinä ei paljon itketä, eiköhän nykyisellä kalustolla päästä vihdoin eroon koko ihmiskunnasta. Olen oppinut uuden käsitteen, ydinholokausti. <3

Saatat kokea minut naiviksi. Tai miksi tahansa muuksi. Saat.

BronkiittiSota!Luonut: BronkiittiMaanantai 25.05.2009 00:50

Sota!

Ennen näin ihmisiä, mutta nyt sodan äänet ja 2-tahti bensiinin haju ovat tuhonneet haju- ja näköaisitini. En näe enää ihmisiä, näen ajatuksia, verta, tuhoa, -valoa. Kaikki koostuu valosta. Olen pääni, ajatuksieni vanki. Ne rappaeuttavat hiljalleen, luovat kontrollin. En tunne surua, kun lasken uurnan, en tunne surua kun katson luisissa kasvoissa, syvissä kuopissa, olevia kuivia silmiä. Se on kaunista, kuivuneet, kuihtuneet silmät - rakastavat. Ne pelkäävät asetta, vaikka sen piippuun halajavat. Ne kaipaavat jo kuolemaa. Sen ne saavat.

Kranaatti putkeen - puff, iskurit huutaa, kranatti lentää. Räjähdyksen jälkeiset tuskan huudat kertovat osumasta. Lisää pelkoa, kipua, uhreja, verta - tuskaa. Kuolema. Tuo valkoinen arkku, sen siniset viivat, valkoiset ristit sen päädyissä. On aika laittaa, lyödä naulat jälleen puoli-tuntemattoman hienon sotilaan kauniiseen arkkuun. Se on ohi, kauneus on jälleen poltettu, uurna laskettu ja haudattu. Se on loppu, vain muistot ovat jääneet ja kaunis, sisu sini-valkoinen. Suomi. Perintö, itsenäisyys. Silti vain tuskaa, tuhoa, mutta silti se on niin kaunis, verinen.

Suomi

----

Inspiraatio syntyi muistoja miettiessä, kirjoitus _EI_ ole 100% faktan perusteella tehty.
« Uudemmat -