IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
3.1.2007
Tilastot
Käyntejä: 3 418 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
138 jäsentä
Tyttöjä: 45 (33 %)
Poikia: 93 (67 %)
Keski-ikä
31,6 vuotta
Otos: 93 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,4 vuotta
Ylläpitäjä
Peacer

Jäsenet (138)

Marikkahhuizaapetwii_Wiwi_pikevesguuMi|azu_hooCR0MEsmappaabuldozerJuhis\\ouImhouu|VILLEEzkinGisusbePiisami-
« Uudemmat - Vanhemmat »

siiseli939Luonut: siiseliKeskiviikko 20.11.2013 13:02

one shot everything rides on tonight
even if i've got three strikes imma go for it
this moment , we own it

tumblr_moelva8nny1ralt7qo1_500.gif

C0CAiNEC0WB0Y[Ei aihetta]Luonut: C0CAiNEC0WB0YPerjantai 14.06.2013 16:19

Kolmas päivä putkeen Paul Walkeria. Grr.

Jence<3Luonut: JenceSunnuntai 25.10.2009 13:04


Rising Sun kfsjkslh ainaku se tulee täs nii ;;______;; AAAAAA
Ohjaus: Justin Lin
Vuosi: 2009

Jälleen sai tämäkin elokuva-sarja uuden jatko-osan, jonka nimestä voidaan olla jo montaa mieltä. The Fastn and the Furious, 2 Fast 2 Furious, The Fast and the Furious: Tokyo Drift ja nyt tämä. Pistäppä tämä sarja hyllyssä oikeaan järjestykseen. Kakkososa on vielä helppo veikata, muuten järki lähtee koko touhusta välittömästi.

Kelvollisen ensimmäisen osan jälkeen alkanut rankka laskusuhdanne koitetaan ilmeisesti paikata tuomalla ensimmäisen elokuvan tähdet takaisin pääosiin ja jatkamalla tarinaa suoraan toisen elokuvan jälkeen. Näin ollaan saatu Tokyo Drift täysin sivuseikaksi johon tosin löytyy muutamia viitteitä kuten elokuvan alussa kaahaileva Han. Mainittakoon vielä, että itse pidin ensimmäisestä elokuvasta ja se kelpasi oikein hyvin tälläiseksi "aivot narikkaan" kaahailuksi.

Tämä uusin tulokas on ehdottomasti floppi. Käsikirjoitus on harvinaisen naurettava, erikoistehosteet todella surkeita ja koko elokuva on täysin epäuskottava. Aineksia järkevälle jatkolle ei oikeastaan enää ollut koska ensimmäinen elokuva päättyi sen verran hyvin. Nyt kaikki hahmot on väkisin ängetty samoihin rooleihin kuin aikasemmin. Vin Dieselin näyttelemä Torretto ei ole oppinut mitään vaan jatkaa sekopäistä rekkojen ryöväämistä ulkomailla. Walkerin näyttelemä Brian puolestaan on rikollisuransa päätteeksi noussut F.B.I:n agentiksi, mikä tietenkin kuulostaa heti uskottavalta, eikö totta? Elokuvan juonta en jaksa lähteä selittämään tai spoilaamaan. Sen verran täytyy vielä mainita, että Tokyo Driftin loppu spoilaa tämän elokuvan loppuratkaisun... niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin käsikirjoittajien taso on oikeasti tämä.

Odotin näkeväni tyylikkään autojen ympärillä pyörivän realistisen kaahailuleffan, mutta sainkin kasan isoja egoja, hienoja autoja joista tiedot oli käsikirjoittaja hakenut ilmeisesti tietosanakirjasta juuri kyseisiä ottoja varten ja erikoistehosteilla toteutettua kaahailua. Vitutus nousi huippuunsa kohtauksessa, jossa autot ajavat peräkanaa maanalaista kaivostunnelia pitkin 200km/h. Kyseiseen tunneliin kun sijoittui vielä elokuvan loppukaahailukin niin huippu oli saavutettu. Tunneli oli hieman autoa leveämpi ja mutkainen. Kyseisien kohtausten suunnittelija taisi katsoa hieman liikaa Star Warsia, sillä autoilla ei ajeta soratunneliissa tuolla vauhdilla, hypitä hyppyreistä tai tehdä salamannopeita ohjausliikkeitä tunnelista toiseen.

Kokonaisuutena tämä oli vain ovela kikka ottaa rahat pois amiksilta ja muilta autoista kiinnostuneilta. Voi toki hyvinkin olla, että monet näkevät elokuvan hyvänä viihteenä, mutta itsekin autoleffoista pitävänä odotin REALISMIA... JUMALAUTA! Voisin antaa parikin tähteä, mutta en jaksa peitellä pettymystäni ja olen REALISTI!


*

illuusio9[Ei aihetta]Luonut: illuusio9Maanantai 20.04.2009 00:05

Tultii just samin kans leffast,käytii ziigaa fast & furious =) oli loistava pätkä!
nopeita autoja,nams<3
Oltiin kattoo Fast & Furious!<3 Ihana<3 Oli ihanaa<3 vaik olikin vähän vaikeuksii alussa : D Sit mutsi oli vastas mut en huomannu ja menin bussil.. Hups!... Olin koton joskus viistois yli kaks! : D Oli niin siistii!<3

PeacerFast & Furious ♥Luonut: PeacerSunnuntai 19.04.2009 01:38

Oli viiitun hyvä leffa!!! ♥

Ps. suosittelen newbielle katsomaan 1 (The Fast and The Furious), 2 (2 Fast 2 Furious) ja 3 (Tokyo Drift) ensin kun menette katsomaan Fast & Furiousta, koska muuten olet/te aika outside leffasta. :)

carolyn-[Ei aihetta]Luonut: carolyn-Lauantai 11.04.2009 18:20

kävin eilen kattoos uusimman fast&furious.
ku oli ensi-ilta.

ainaki oli reilust sakkii paikal.

:)
« Uudemmat - Vanhemmat »