IRC-Galleria

tequilastory

tequilastory

arpokaa, happi ei riitä, joka viidennen teistä on heti kuoltava.

nyt ei tunnu hyvältä.Sunnuntai 27.10.2013 23:36

viikonloppuna sen sijaan oli hauskaa suurissa määrin torstaista alkaen. tänne nurkkiin majoittui pari toveria savosta, mikä oli hyvin lystiä. tuparit perjantaina oli suhteellisen sivistyny tilaisuus, ku naapuritkaan ei valittanu eikä kämppä menny paskaan kuntoon. loppuillasta sitten oli sivistyneisyys kaukana eikä siitä sen enempää, on ainakin hupia kun voi nauraa itselleen.
lauantaina tanssin jalkani kipeiksi, rakastin elämää ja mikä parhainta, löysin aamuyöllä kotiinpaluun jälkeen kämpän lähel olevasta leikkipuistosta sellasen vaijeriliukusysteemin. ne on parasta maailmassa ja onhan se ihan jees käyttää tehokasta nukkumisaikaa laskemalla sellasella joskus aamuviiden aikoihin.
tänään oon ollu olosuhteisiin nähden liiankin tehokas ja tässä vaiheessa kun yksin yrittää täällä asettua aloilleen, ni olotila ei hölli yhtään. tietääkseni tää sänky ei ennen oo ollu näin epämukava, ja kieltämättä vähän pelottaa käydä nukkumaan.
onneks sentään perjantaina kadonnu avaamaton röökitoppa löyty siivotessa sängyn alta! voisin vaik tupakoida koko yön jos en muuta keksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.