IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

Tervetuloa, vuosi 2010!Torstai 31.12.2009 17:13

Nyt kun vuosi 2009 alkaa olla lopuillaan, on hyvä hetki katsoa taaksepäin. Mitä IRC-Galleriassa tapahtui tänä vuonna? Mitkä ilmiöt, tyypit ja tapahtumat saivat eniten huomiota ja aiheuttivat vilkkainta keskustelua?

Vuoden Kestosuosikin titteli jaetaan yksimielisesti yhteisölle Jos nauru pidentää ikää, ette pääse must ikinä eroo. Yhteisö on perustettu jo vuonna 2005, mutta se pysyy edelleen eniten uusia jäseniä saaneiden yhteisöjen sekä suurimpien yhteisöjen listalla.

Aktiivisin yhteisö tämän vuoden aikana oli IRC-Gallerian oma, IRC-Galleria -niminen yhteisö. Yhteisön ulkoasu uudistui syyskuussa, ja lokakuun puolella uudistettu ulkoasu otettiin käyttöön koko palvelussa. Tämän jälkeen yhteisön keskustelu lähes räjähti käsiin ja kommentteja uudistuksen puolesta ja sitä vastaan tuli tuhansia joka päivä. Keskustelu jatkuu yhteisössä edelleen ja mielipiteitä saa yhä esittää. :)

Ulkoasu- ja tekniikkauudistuksen jälkeen IRC-Gallerian koodaajatiimi, jonka jäseniä voi löytää esimerkiksi GaltsuDev -yhteisöstä, keskittyi parantelemaan ominaisuuksien toiminnallisuutta ja suunnittelemaan tulevaa vuotta. Kävin kysymässä koodareilta, mitä ensi vuodelle on luvassa ja voin kertoa, että tulossa on huippusiistejä juttuja!

Entä käyttäjät sitten? Vuosi 2009 on ollut aktiivinen niin kuvien, blogien kuin kommenttienkin osalta, joita kaikkia lisättiin IRC-Galleriaan uskomattomia määriä: kuvia yli 18 miljoonaa, blogimerkintöjä yli 16 miljoonaa ja kommentteja 447 miljoonaa!

Esiin voi nostaa muutamia suosituimpia. Käyttäjistä huomiota saivat erityisesti Pummi 666 blogimerkinnöillään, käyttäjän uppuN taidekuvat, sekä Galleriapoliisit Fobba, Jutta ja Mane blogauksillaan ja tiedotteillaan.

Olette viihtyneet tänä vuonna myös kampanjoiden parissa. Jei! Aktiivisimpia ja suosituimpia kampanjoita vuonna 2009 olivat pääsiäisen Munaralli, MountainDew -yhteisön kilpailut ja härvelit sekä tietenkin HC-joulu -yhteisön joulukalenteri, oraakkeli ja joulukorttikone. Nimeän Vuoden Kampanjaksi kuitenkin Marlin Juissi -yhteisön, jonka Juissipot-peliä pelattiin huikeat 2,3 miljoonaa kertaa!

Eniten kiinnostuneita tänä vuonna keräsivät Big Brother –kilpailijoiden profiilit, ohjelmalle omistetut yhteisöt ja keskustelut. Keskustelua käytiin aktiivisesti sekä puolesta että vastaan, ja jokaiselle BB-mielipiteelle löytyi varmasti oma yhteisönsä.

Viimeisenä myönnän Vuoden Yllättäjä –palkinnon. Sen on ansainnut Twilight-elokuvassa Edward Cullenia näytellyt Robert Pattinson, jolle omistettuja yhteisöjä löytyy IRC-Galleriasta yli 260 kappaletta! Ihana, ihana Edward! :D

Nyt on aika siirtyä juhlimaan vuoden vaihtumista ja luomaan uusia ilmiöitä. Kiitän omastani ja ylläpidon puolesta teitä kuluneesta vuodesta ja toivotan kaikille riemukasta vuotta 2010!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.