IRC-Galleria

XV

XV

NOKIA 5800 XpressMusic!

Uusimmat blogimerkinnät

Joopa joooo...Maanantai 08.06.2009 02:28

Tylsää tylsää tylsää... Tai no ei oo, Aleksi onneks jaksaa jutella mulle meses :D

Miks ihmisil täytyy olla iha vitipäisii kaverei? Kui semsist ei nää heti alus pääl päi, et tohon ei kannata tutustua? Perseestä.

Tuli hiukan sanomista pe-la yönä pitkäaikaisen ystäväni kanssa, joka oli humalassa eikä ymmärtäny huumorilla kirjotettua lappua jonka vein hänen tuulilasiinsa. :S Tuli sitte rääkyy tohon parkkipaikalle ja aneli et täytyy vetää päin näköä. Antti sitte meni sinne edeltä, ja jutteli sen kans jotain. Mä tulin perässä ja ketutti sen ihanan ystäväni naama niin paljon et kyselemättä vedin avarilla poskeen. Antti sit kieritti sitä siel maassa pariin otteeseen. Nyt jälkiviisaus: Olis pitäny lyödä lujempaa, ku ei se kumminkaa mitää oppinu. Harmittaa sinänsä et ystävien kesken tapahtuu tollasta, mut kyl se kavereitaa niin kamalasti kohtelee, et ansaitsi ton.

Joo, ja sit päivällä lähdettiin Raumalle, ja vietettiin palleron synttäreitä. Äiti oli tätinsä kans keksiny jonku kauheen hauskan leikin... Olivat kirpputorilta laahanneet kaikkee mahdollista epäkäytännöllistä tavaraa, paketoinu kaikki ja lyöny numerolaput päälle. Sit jokaselle arvottiin oma numero ja sai sit kyseisellä numerolla olevan paketin. Ite sain jonku ite kudotun kännykkäpussin :D Antti sai söpöjä sydäntarroja ja jonku maalatun kiven :D voi jestas. Ainaki oli jollain hauskaa.

Viime yönä sitte joku pöllö kilju jossai (ilmeisesti tos parkkipaikalla) just ku meinasin saada unenpäästä kiinni. :) Kivaa!

Nyt hengailen yksin kotona ku Antti perkele lähti töihin. Aleksi on mun ainut piriste <3 :D



♥ ATB - L.A. Nights
♥ ATB - My Everything
♥ ATB - What About Us
♥ Marcel Woods - Inside Me
♥ Deadmau5 And Billy Newton Davis - All You Ever Want
♥ ATB Pres Jades - Wrong Medication

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.