IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/

Päivän kootut vitutuksetPerjantai 05.09.2008 11:13

Oikein vitunhyvää huomenta!

Aamu alkoi taas iskelmäoopperalla klo 5:50. Hänen onnekseen heräsin jo viideltä, koska aamuvuoro napsahti. Menin huussiin. Siellä kaikui putkiston kautta erittäin selkeästi yläkerran eläkeläispariskunnan hyvin äänekäs keskustelu, yksityiskohtiin en näe tarvetta tässä sen kummemmin mennä.

Otin kupin kahvia ja aamun lehden. Kukapa siellä uhkailikaan yleisönosastolla festarijärjestäjiä oikeustoimilla? Kirjoituksesta päättelin, että joku oli saanut vastineensa läpi koskien tuota "rockmelua" vastustavaa k-päätä. Olisihan jännää, jos yksi ihminen saisi kaadettua kaikki Linnanpuiston kesäkeikat. Tai, jos rahat kyseisellä yksityishenkilöllä muka riittäisivät oikeuteen asti, julistan tässä kaikkien nähden tulevani varmasti istuntoon ja vannon myös, etten todellakaan nukkumaan. Taputan, hurraan ja kiljun tälle ääliölle niin paljon, että tulen poistetuksi salista alta puolen tunnin.

Mutta takaisin taloyhtiömme rauhaan.
Lähdin kotoa ja vilkaisin taakseni. Ainoat asunnot, joissa oli valo puoli seitsemältä, olivat juuri nämä meidän seinänaapurimme oopperalaulajan ja yläkerran narisijapariskunnan asunnot. Miksi eläkeläiset heräävät niin saakelin aikaisin? Eikö tosiaan mitään muuta tekemistä ole, kuin meluta taloyhtiön hiljaisuuden viimeisinä tunteina? Kokeilisivat vaikka välillä semmoista toimintaa, mitä yleensä nukkumiseksi kutsutaan. Ja meikäläistä katsotaan kuin rapajuoppoa/nuorisorikollista/sarjamurhaajaa, kun hiihdän töistä kotiin aamulla puoli kahdeksan? Miksi minut on piiritetty tämmöisillä aamupälleillä?

"What´s that smell? Smells little like a conspiracy..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.