IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

UhkapelittääTiistai 18.03.2014 19:10

Baarissa on varsin mukava kuluttaa aikaa pelikoneella. Joskus olen käynyt myös muuten vaan yksin baarissa parilla lonkerolla ja nyrkkeilemässä euroja pelikoneeseen. Muutaman suuremman voiton jälkeen viime kesänä kuitenkin tätä massia alkoi menemään turhankin paljon kansanterveyden hyväksi. Koska väitän olevani erityisen hyvä itsekurittamisessa, niin lopetin tuon turhan päiväsen rahankuluttamisen kuin seinään. Nyt olen kohta ollut puoli vuotta käymättä lainkaan pelikoneella. En ole toistaiseksi päätöstä katunutkaan.

Muuta uhkapeliä tulee toisinaan harrastettua. Tukevassa nousuhumalassa tulee käytyä välillä black jack-pöydässä kuin herrasmiehet ikään. Aamulla sitä sitten ihmettelee, että minne kaikki rahat on kadonnut tai mistä nämä ylimääräiset setelit ovat tulleet. Kolme kertaa olen lotonnut ja kerran harjoittanut Eurojackpottia, mutta vielä toistaiseksi ei ole onnetar suosinut näissä lajeissa. Pyh!

Eilen voi sanoa, että arpaonni suosi: Casino-arvasta pamahti kahdensadan voitto enkä ole koskaan saanut varmaan yli vitosen voittoa. Lievästi hymyillen kävin tänään noutamassa voitot ja samalla kieltäydyin ostamasta lisää arpoja. En kai minä peliriippuvainen ole? Ehkä olen pikemminkin helpon rahan ystävä. Tai ehkä sittenkin tykkään vain tuhlata rahoja...

Tuhlaamisesta puheenollen, seuraava vironmatka olisi tiedossa 7. huhtikuuta. Sinnehän ne arparahat sitten katoavatkin. Tai viimeistään syyskuussa koittavaan täysylläpito matkaan Kyprokselle. Kiva kuitenkin käydä välillä Suomen rajojen ulkopuolella, vaikka en erityisemmin matkustelusta tykkääkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.