IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

White Power, arkisestiMaanantai 01.02.2010 04:05

http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0&feature=related

Selailin tässä Youtube-pätkiä, jotka käsittelevät laajaa yltiönationalismin ja muukalaisvihan ilmiötä eri Itä-Euroopan maissa.

Puolassa on suurin jalkapallohuligaani(skinhead)ongelma mihin olen törmännyt missään. Jopa Turun ammattikoulut jäävät ehkä juuri ja juuri kakkoseksi tässä vertauksessa. Toinen tekijä on arkipäiväinen rasismi. Tästä sain hyvän esimerkin kun kävin marketissa turkkilaisten kavereiden kanssa. Vartijat olivat turkkilaisten hännillä ja yksi tuijotti sen näköisenä kuin näiden olemassaolo siellä olisi hänelle henkilökohtainen loukkaus.

Suomessa taloustilanne on suotuisampi, joten keskiluokkainen elintasoläski suomalainen perusrasisti suoltaa ennemmin vihankatkuista maailmankuvaansa ulos internetin välityksellä. Ps. Miksi en yllättynyt kun luin, että tavallinen Perussuomalaisten (True Finns) äänestäjän ammatillinen tausta on insinööri, taksikuski tai pitkäaikaistyötön...

Sitten asiasta astetta radikaalimpaan. Törmäsin tähän videoon amerikkalaisista uusnatseista, joiden ideologia menee jotenkin niin, että Amerikka on Valkoisten luvattu maa, mutta nyt siirtolaisia (lue: ei-valkoisia) pidätelleet tulvaportit on avattu, ja nämä valtaavat Valkoisten luvatun maan. Kaikkea tätä nukketeatteria ohjailevat tietysti saatanalliset juutalaiset. Itse esiintyminen resembloi varsin huvittavasti stand-up komiikkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.