IRC-Galleria

Episteme

Episteme

Sulle annan kaiken, kaiken; maallisen ja maanalaisen

Uusimmat blogimerkinnät

Kiva perjantaiSunnuntai 19.09.2010 00:47

Eilen oli aikas kivaa, tänään on vähän hämmentynyt olo.. Ilta aloitettiin saunalla Lotan luona Paulan kanssa. Lilli ja Henkka ajoi meidän Sylvesteriin, Paula ja Lotta lauloi hyvin jos sä tahdot niin-dueton ja meikä Stellan pisteen. Huomionarvoinen juttu on se että laulu oikeesti menee paremmin kun on ottanu yhen siiderin, nyt ihan oikeesti säris ääni vähän.

Sitte mentiin Poltteeseen koska Taminoon oli sisäänpääsymaksu. Mitä pidemmäks ilta meni niin sitä kummallisemmaks se muuttu o.o tavattiin esim. vanhoja tuttuja "Mitä? Onks toi sun pikkusisko?! Ei se voi olla vielä 18!". Sain jonkun salmarinkin mikä oli ilmeisesti ylimääräinen viereisessä pöydässä istuneelle seurueelle :D kyllähän se toki kelpas.. Tuli sit tanssittuu aika paljon sekä rokki- että teinihelvettipuolellakin.. Joku ihan hyvin tanssiva tyyppi katto koko ajan Paulaa joka aatteli että se katteli Eetua, Paula olikin Eetulle silleen "Toi on ihan varmasti kiinnostunu susta!" :D Sitten illan tokavikan hitaan tanssin _valssia_ jonkun tyypin kanssa. voi hohhhoijaa.. Ulkopuolella puoli neljän jälkeen tein tuttavuutta portailla istuvan Mikkeliläisen chainsaw-yhtyeen solistin kanssa :D puhuttiin mm. siitä miten voi kanavoida äänen tärinän vibraatoksi.

Että sellasta ja paljon muuta... Joskus uusiks mutta ei vielä vähäänaikaan. Sitten marraskuussa viimestään biletetään irctyttöjen kanssa ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.