IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
27.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 292 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
623 jäsentä
Tyttöjä: 305 (49 %)
Poikia: 318 (51 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 430 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta

Jäsenet (623)

QuicksandemolumiukkoPallo_ollyKaleidoskooppiSCREAMINGMAYDAYSinfullKrystalieargh^RaBeeR^S_NN_FilunkiBurkcharlyChatchairedredrabbitbuhunti
- Vanhemmat »
Hyvän musiikin voi jakaa muutamaan genreen.

Amispop
Jamming
Oikeesti laadukas musa
Suomalaiset angstilaulut
Distortion
Legendat

ph88ihanaa!!Luonut: ph88Keskiviikko 23.09.2009 16:25

huomasin just et galleriassa on mulle yhteisö :O on tullu muutamaan otteeseen kitistyä ihmisille niien "musiikillisesta rajoittuneisuudesta" eli siis tästä vammasta että ei voi kuunnella ku esim räppiä tai sitte metallia jne. tietenki ymmärrän et kaikki ei vaan tykkää kaikista biiseistä ja luultavaa on että esim joku metallisti ei pidä suurimmasta osasta räppibiisejä mut mun mielestä musiikin lajitteleminen sen tyylisuunnan mukaan on typerää. et sä voi sanoa et "paska biisi" ilman että oot kuullu sen.

toinen homma mikä mua rasittaa suunnattomasti on tää että "kaikki mainstream on paskaa". joo no haloo, ihan yhtälailla sä nyt siinä lajittelet musiikkia sen mukaan onko se suosittua vai ei. sä vaan valkkaat sen toisen puolen. myönnän, tulee sitä iteki välillä dissattua jotain anna abreuta jne mut jos anna tekee hyvän biisin ni se on sitte hyvä biisi, aivan sama onko se mainstream vai ei. saatana.

pitipä nyt kertoa. oon aivan perkeleen huono selittämään asioita et toivottavasti tosta löytyy joku logiikka... :D

TeeiiämmäJoo.Luonut: TeeiiämmäTorstai 06.08.2009 01:39

Meijän koululaiset(jotka siis ette tunne mua) voitte lopettaa sen paskan jauhamisen. Kertooks jonku pukeutuminen, et minkälainen ihminen se on oikeesti?? Et jos o tälläi hevari/rockari tai muuten erilainen, ni on heti hirvee ihminen. Voisitte iha oikeesti vaikka TUTUSTUA ihmisii, enne ku puhutte niist paskaa. Ja niilkää, joitten kaa en oo puhunu sitte ala-asteen, ei mun tietääksee oo mitää oikeut puhuu paskaa. IHMISET MUUTTUU SAATANA !! Mä en ole todellakaa samanlainen mitä nyt joskus ala-asteel. :oo No oke, en oo mitenkää ihana ihmine, ja tiiän et mua vihataa tuol.(ihmiset ei vaa kehtaa myöntää, ettei oikee dikkaile must.)(En siis tarkota, et kaikki pitää mua tuol kusipään) Mut vittu ei tarvii vetää mitää johtopäätöksii sen perusteel, mitä te ootte ny sattunu kuulemaa jonku suust. ootteko sattunu tajuumaa, et ne voi olla jotai perättömiä huhuja, jotka ei pidä paikkaansa. Et te voisitte vittu ajatella omilla aivoillanne.

ET VITTU HAISTAKAA PASKA ! :D Onneks pääsin kivimaalt pois. :))

Ps. Sanon tän viel kerran. Jos ihminen ei pukeudu ns. muotivaatteisii, ja uskaltaa olla erilainen, ni se ei vittu tarkota, et se ei vois olla mukava. :oo Mun tietääksee toi tyyli ei ratkase, vaa se luonne.

nenssi[Ei aihetta]Luonut: nenssiKeskiviikko 11.03.2009 19:03

Kuuntelen Antti Tuiskua. Onko se merkki jostain?

"Mitä sitä nyt yhtä genreä kuuntelemaan" Niin! :D

Marihscanojaa..Luonut: MarihscaKeskiviikko 11.03.2009 15:46

minuu on kutsuttu tässä viime vuosina näin mm.
-emoksi
-Rock'n'Roll -typyksi
-punkkariksi
-anarkistiksi

lisäksi näitä mukavia mitä haluan aina kuulla.
-kaksinaamainen lutka
-epäluotettava paskiainen
-säälittävä feikkinisti (tämä ilmoitusluontoinen asia tuli sähköpostin kautta tuntemattomalta henkilöltä)
-laiha ja tekosairas ruikuttuja ( ensimmäiseen toteaisin että mene näöntarkastukseen ja hanki lasit, jälkimmäiseen en edes vaivaude kommentoimaan)

no tänään olin gootti.
ois ihan kiva olla vaan mari.

IRAKID[Ei aihetta]Luonut: IRAKIDTiistai 20.01.2009 01:52

- Vanhemmat »