IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Politiikka
Perustettu
23.1.2012
Tilastot
Käyntejä: 4 616
Koko
82 jäsentä
Tyttöjä: 63 (77 %)
Poikia: 19 (23 %)
Keski-ikä
30,6 vuotta
Otos: 45 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta

Jäsenet (82)

PauliChanGreenmanateemindreAnzguliiniNeea96YaoiGirlrozzzoBR0KENH3ARTEDninajjhilliJyriLehtonencousin210asallaWesRockjamppaaaTelltaleTalent
- Vanhemmat »

DefoniHaavisto PresidentiksiLuonut: DefoniTorstai 26.01.2012 20:33

EDIT: Now in English at LJ

Ihmiset, jotka eivät ole samaa mieltä, puskevat paljolti kahta syytä läpi: Homous ja Siviilipalvelus. Käydäänpä nämä kaksi asiaa nyt kerralla oikein kunnolla läpi, että voidaan sitten siirtää keskustelunaiheemme asioihin, jotka ovat oikeasti tärkeitä.


Väitös:

"Haavisto ei voi olla presidentti, koska se on homo. Näyttää pahalta, kun ei ole edustavaa vaimoa kainalossa. Ja monet muut maat ei tule tykkäämään."


Ei sitä mistään vierailuilta pois käännytetä homouden takia. Poliittisia asioita hoidettaessa ei kysytä minkä sukupuolen omaavan henkilön jalkoväliin olet mulkkuasi työntänyt. Joissakin maissa katsotaan mahdottomana, että nainen olisi valtion johtajana, ja silti meillä on Halonen, eikä ketään stressannut, että mitä jotkut muut maat nyt mahtaakaan ajatella.

Ja se, että Linnanjuhlissa näyttää väärältä, kun on kaksi miestä vastaanotossa, niin se on vain ihmisten omaa ahdasmielisyyttä ja suvaitsemattomuutta. Ei nyt mitään "presidentin tulee olla heterolla tavalla edustava" paskaa. TE että henkilökohtaisesti pidä homoista, joten siksi se TEISTÄ näyttää väärältä, koska TE olette ahdasmielisiä ja suvaitsemattomia. Ei siihen tarvita mitään verukkeita "mutta kun muut maat...", "mutta kun pitää olla nätti vaimo...". Ei. Vika on teissä. Teidän päässä. Te olette syrjiviä ihan omasta takaa. Myöntäkää inhottavuutenne, älkääkä koittako naamioida sitä poliittisten tekosyiden alle.

Muita avoimesti homoseksuaaleja poliittisia henkilöitä:

- Ruotsin ympäristöministeri Andreas Carlgren.
- Islannin pääministeri Jóhanna Sigurðardóttir.
- Euroopan unionin komission kauppapolitiikasta vastaava komissaari Peter Mandelson.
- Ruotsin YK-suurlähettiläänä, Ruotsin ulkoministerinä ja Ruotsin suurlähettiläänä Ranskaan aikoinaan toiminut Carl Sverker Åström.
- Saksan ulkoministeri ja varakansleri Guido Westerwelle.
- Ranskan kulttuuri- ja viestintäministeri Frédéric Mitterrand.


Väitös:

"Haavisto ei voi olla presidentti, koska presidentti on puolustusvoimien ylipäällikkö sodan syttyessä, eikä sivari voi hoitaa tuollaista hommaa."


Ihan kuin ihmiset odottaisivat Venäjän puolelta hyökkäystä heti ensi kuun viidennen jälkeen. "Puolustusvoimien ylipäällikkö" on vain titteli, ja oli presidenttinä sitten armeijan tahi sivarin käynyt henkilö, niin tehtävien delegoinniksi se juttu kuitenkin menee. Ei Suomen presidentti tee paljolti mitään päätöksiä itsenäisesti, joten neuvonantajia sodan syttyessä löytyy kyllä yllin kyllin.

Ei ole muuten Halonenkaan suorittanut asepalvelusta. Miksei kukaan nostanut asiasta tälläistä haloota silloin, kun se valittiin? JA VIELÄ KAHDESTI. Meillä on ollut 12 vuotta presidentti, joka ei ole ryöminyt pakkasella metsässä. Miten tämä valtio pysyy enää edes pystyssä?

Monissa maissa ei ole armeijan käyminen pakollista, mikä aiheuttaa sen, että johtotehtävissä on useita ns. "sivari" ihmisiä. Suomalaisilla nyt vain tuntuu olevan jonkin sortin pakkomiellä tästä "armeija tekee miehen" ajattelutavasta. Koittakaa nyt hyvät ihmiset RENTOUTUA. Ei se aseen piteleminen sun mulkkusi mittaa kasvata.


No niin. Nyt kun todettiin, että seksi ja aseet eivät ole oleellisia aiheita, niin lopetetaan niistä jauhaminen.

Kiitos.
En olettanut että ketään kiinnostaa paskaakaan epämääräisen Espoolais -Kuopiolaisnaisenalun galleria-avautumiset politiikasta, mutta ilmeisesti mun näkemykset on 445 kommentin ja päiväkirjasisällissodan arvoisia

Pitäis varmaan hakea pressaksi ite enskaudelle näillä keskustelunavausskilsseillä
Iltalehti on tehnyt suuren paljastuksen ja vetänyt presidenttiehdokkaidemme kaapeista luurangot esille. Niinistöstä ja Haavistosta on paljastunut vallan kamalia asioita. Kokoomuksen presidenttiehdokkaan Sauli Niinistön kerrotaan olevan äksy, kova ja huono neuvottelemaan. Vihreiden Pekka Haavistoa taas pidetään nössönä ja hän ei ole käynyt armeijaa.

Näistä aiheista puhuminen on presidenttiehdokkaille kiusallista, mutta nyt me haemme sinun luurankojasi! Paljasta meille, mikä on sinun salaisuutesi tai kiusallinen asia, josta et halua puhua. Kerro meille nimettömänä mitä teet, kun olet yksin? Mistä pidät salaa? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän artikkeliin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Hanne

GHIPressanvaalit 2012, osa 2Luonut: GHIMaanantai 23.01.2012 20:15

Tässäkin on pointteja

Vaalipäivästä tulee vaikea

_pirtaJenni G-lord saysLuonut: _pirtaMaanantai 23.01.2012 15:25




I want YOU to vote for Haavisto!

GHIPressanvaalit 2012Luonut: GHIMaanantai 23.01.2012 13:36

Onko poliittisesti epäkorrektia olla vittuuntunu siitä että porukka äänestää Haavistoa pitkälti "Suomeen eka homopressa" ajatuksen takia tietämättä paskanvertaa sen poliittisista näkemyksistä? Ihan hieno mieshän tuo on, ehkä jopa mun äänen veronen kakkoskierroksella, mutta oikeesti nyt...

Ja tässäkin on pointtinsa:

396661_10150506319972842_680502841_8796341_989145890_n.jpg

|SnowVaalit 2012Luonut: |SnowMaanantai 23.01.2012 08:54

Kun heräsin niin pistin kahvit tippumaan ja tulin koneelle. Ja mihinkäs muuallekaan kuin irkkiin. Kun selailin kavereiden lisäyksiä niin huomasin erittäin epämielittyvän blogin. Siinä oli tulevasta presidentistä. Eilen nähdyissä vaalijuhlissa ollaan todennäköisesti menossa toiselle kierrokselle. Jos joku sanoo mielipiteensä täällä niin se ei vaikuta vaaleihin sen kummemmin. Ja peukut sekä tykkäykset eivät auta ehdokkaita vaan pitää marssia sinne vaalikopille jos olet 18v. Sama juttu se on täällä. Hyvää huomenta vain kaikille!
- Vanhemmat »