IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
13.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 926 (1.7.2008 alkaen)
Koko
37 jäsentä
Tyttöjä: 37
Keski-ikä
25,9 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,9 vuotta

Jäsenet (37)

ryöviss0ElinaisenimcigorsklanSande]Sohvi-PinaColadaBoyh||Anna|`tiiamaria-emma|IdaSicc`miyaShinahROBERTSYÖNSUT[haha``]Sannukka__miree
- Vanhemmat »

larrde[Ei aihetta]Luonut: larrdeSunnuntai 11.01.2009 14:00



A normal guy would say: “I love you Baby!”
Edward Cullen would say: “You are my life now.”

Normal Guy would say: “I think I am falling for you.”
Edward Cullen would say: “The Lion fell in Love with the Lamb”

Normal Guy would say: “You hair looks like a haystack; go brush it!”
Edward Cullen would say: "Your hair looks like a haystack but I like it.”

A normal guy would pick a random song from a random artist and dedicate it to you.
Edward Cullen would sing you a song he wrote for you while playing the piano.

If you died, a normal guy would find another.
If you died, Edward would kill himself cause life without you isnÂ’t worth living.

"Well, I wasn't going to live without you.." He rolled his eyes as if that fact were childishly obvious. "..but I wasn't sure how to do it. I knew Emmet and Jasper would never help so I was thinking maybe I would go to Italy and do something to provoke the Volturi."

As you leave the house, a normal guy would say: “Bye, see ya!”
As you leave the house Edward Cullen would say: “Come back to me, love.”

He smiled my favorite smile. "Hurry back to me."
"Always."

As you come back to the house, a normal guy would be watching TV and wouldnÂ’t even notice.
As you come back to the house, Edward Cullen would be welcoming you by playing the piano with a song just for you.

"I heard the music before I was out of the car. Edward hadn't touched his piano since the night Alice left. Now, as I shut the door, I heard the song morph through a bridge and change into my lullaby. Edward was welcoming me home.'

A normal guy would wait for you to make him breakfast.
Edward Cullen would make you breakfast everyday.

While you are both out for dinner, a normal guy wouldnÂ’t keep his eyes off the sexy waitress.
Edward Cullen wouldnÂ’t even notice the waitress was a female.

A normal guy, while driving, would keep one hand on the wheel and one hand on the radio.
Edward Cullen, while driving, would keep one hand on the wheel and the other attached to yours.

While far apart in different places, a normal guy would say: “I miss you.”
While far apart in different places, Edward Cullen would say: “It’s like you've taken half myself with you.”

A normal guy wouldnÂ’t care or notice if you had nightmares.
Edward Cullen would sing until your nightmares went away.
"Do you want me to sing to you? I'll sing all night if it will keep the bad dreams away."


A normal guy does it with everyone.
Edward Cullen only does it with one.

A normal guy buys you flowers and chocolates.
Edward Cullen buys you a car.

merssuliiniTwilight-kuume (osa 1)Luonut: merssuliiniLauantai 10.01.2009 21:53

Jos haluat ymmärtää minua paremmin, niin suosittelisin lukemaan tämän.

Jotkut on jo ehkä huomannu jo tän, mut se pitää viel selittää täs kunnol, koska tää tulee olee nii pitkä etten jaksa selittää jokaiselle eriksee :D (Voi sisältää spoilereita kaikista kirjoista ja leffasta.)


Mut siis lyhyesti:


1.Koko Twilight-kirjasarja on saanut mut koukkuun siihe ja nyt se on sitte ikuisesti mun lempikirjasarja (joo kattokaas oon vähä semmone, ett kun addiktoidun (toi ei oo ees sana) johonkin, nii se asia on ja tuleekin pysymään mun lemppareis).

2.Twilight-elokuva on mun ensimmäinen kunnollinen lempileffa ja tulee olemaankin, ellei ne jatko-osat oo parempii :D

3. Lainaanpa vähän Bellan sanoja. "Kolmanneksi, olin silmittömästi, peruuttomattomasti rakastunut häneen." Viitaten Edward Culleniin, joka on varmaan se pääasia tässä :D


Pitkästi: (odottakaapa vain, siitä tulee niin pitkä, että toivoisitte ettette olisi aloittaneetkaan)


Kaikki alkoi lokakuussa, kun luin metrolehes jonkun jutun Twilight-leffasta ja siitä kirjasta, mihin se perustuu yms. Ja olin iha sillai ett "whaaaat? Miten tää voi olla näin suosittu, jos en oo ees kuullukkaa täst jne." (Siis se Twilight-kirjahan oli ilmestynyt jo 2005, ja kuulin siit vasta 3 vuotta sen jälkeen.) ja sit ku tulin kotii, nii olin siskolle "ostapa tää kirja, ku tää kertoo vampyyrista ja on rakkaustarina ja sähän niin pidät vampyyreistä. :D mut mun sisko oli köyhä ja niin mäkin, joten ehdotin, ett se vois pyytää sitä joululahjaks ja niin tapahtui.

Joulu 25.12
Sisko oli saanut sen kirjan joululahjaks ja oli nyt nenä kiinni kirjassa. Mä aina vähän väliä menin kattoo missä kohdassa se ois, ja tietenkin haukuin sen lukunopeutta (jos oisin oikeesti ymmärtänyt silloin, mistä oli kyse, nii en ois sanonut mitään). Ihmettelin vähän väliä, millaine se kirja ois, ku se näytti lukevan sitä niin kiihkeesti (:D) ja joskus se tarttu mun polvesta kii sillai ... jännittyneesti, ett pelästyin 8D Mut aina joskus kun se oli lähteny vessaan tai jonnekki, niin selailin vähä sitä kirjaa läpi ja heti ensimmäiseks kohdalle osui "Edward" ja sittenpähän en ehtiny aloittaa kirjaa, joten selasin vähä kohtia, mis se oli esiintynyt. Mun mielenkiinto nous tuhatta ja sataa, ja oisin halunnu ahmia sen kirjan heti, mutta ei kun sisko oli ekana vuorossa (tietenkin, olihan se sen kirja). Jooooten siitä alkoi piinallinen odotus (öh yks päivä).

Tiistai 30.12
Jess olin vihdoinkin saanu käsiini Houkutuksen ja ja ja aloitin lukee nii nopee, ett piti ottaa vähän takapakkia 8D mut joooooooooooooooooooooo~ luin sen alun ihan kunnolla ja tällei, vaikka oisin halunnu vaan hyppää siihen kohtaan, mis Edward ois mainittu ekaa kertaa. rakkaustarina ja sähän niin pidät vampyyreistä. :D mut mun sisko oli köyhä ja niin mäkin, joten ehdotin, ett se vois pyytää sitä joululahjaks ja niin tapahtui.

25.12
Sisko oli saanut sen kirjan joululahjaks ja oli nyt nenä kiinni kirjassa. Mä aina vähän väliä menin kattoo missä kohdassa se ois, ja tietenkin haukuin sen lukunopeutta (jos oisin oikeesti ymmärtänyt silloin, mistä oli kyse, nii en ois sanonut mitään). Ihmettelin vähän väliä, millaine se kirja ois, ku se näytti lukevan sitä niin kiihkeesti (:D) ja joskus se tarttu mun polvesta kii sillai ... jännittyneesti, ett pelästyin 8D Mut aina joskus kun se oli lähteny vessaan tai jonnekki, niin selailin vähä sitä kirjaa läpi ja heti ensimmäiseks kohdalle osui "Edward" ja sittenpähän en ehtiny aloittaa kirjaa, joten selasin vähä kohtia, mis se oli esiintynyt. Mun mielenkiinto nous tuhatta ja sataa, ja oisin halunnu ahmia sen kirjan heti, mutta ei kun sisko oli ekana vuorossa (tietenkin, olihan se sen kirja). Jooooten siitä alkoi piinallinen odotus (öh yks päivä sen jälkee).
koska mä oon rakastunu




oltiin nian kanssa kattomassa twilight <3________________________<3 (kiitti kulta ku tarjosit <3)

vittu se oli hyvä............ ja vittu MIKSI edward cullen on fiktiivinen hahmo =(=(=(=(=(

sitku tultii pois sieltä salista ni jotku kamppilissut nauro meille ku puhuttii siitä nii kovaa ääneen ja meinattii kuolla siihen paikkaan ku yks herrashenkilö on vaa nii kuuma et vittu apua
Mulla on JOKA_VITUN_IKINEN_JULKASTU_JA_JULKASEMATON_KIRJA_TWILIGHT_SARJASTA!

+TWILIGHT-ELOKUVA!

REPIKÄÄ VITTU SIITÄ!

okei, vastapainoksi myönnettävä et m,ää menetän mun todellisuudentajua minuutti minuutilta, hetki hetkeltä, mää vajoan Forksiin Bellan ja Edwardin kanssa.

Mulle puhkeaa jakomielitauti, skitsofrenia, on ihana ollu tuntea kaikki, siltävaralta et muhun ei enää saa mitään todellista yhteyttä realistisessa, oikeassa maailmassa.

Mää vajoan, tiedän just miltä Edvardista tuntuu Bellan lähellä, samalta ku musta ku mulla on hallussa nää kirjat, mutta mulla ei oo tahdon voimaa pitää itteeni niistä erossa ees mujrto-osaa siitä mitä Edvard välttelee Bellaa.

Mää tiiän vaarantavani mun ja läheisteni mielenterveyden, mutta houkutus, himo on liian suuri, en voi olla lukematta, mää uppoan, ku tarina saa susta otteen, i won't let go, once u've seen, felt it, u'll never come back again, sorry dudes.

I'm obsessed, badly.. loseing my mind, i'm not even trying to fight it, i'm just drowning, getting deeper and deeper.. feeling the cold end the hydraulic pressure pushing me and tearing me apart, and i enjoy it. at the very same time i'm terrified of my reactions, i don't want to need it, i do not want to enjoy it.. maybe some day I'll get better.. if some one burns my computer, or blocks my enter to my files..and destroies my memory..

have to sign out from gallery, have to go to cigaret and then, Reading the love of my life, the books i can't deny from my self....can't escape my destiny: losing my mind and enjoying my life in my hallusinations and fantasies with Edvard-fuckin'-Cullen who destroyed my real life and made me want More of that chaos in my head and my heart.

ninamu[Ei aihetta]Luonut: ninamuLauantai 03.01.2009 01:20

Elikkä. Ois jollekki fiksulle sankarille nyt käyttöä, jos olet voimakas, huumorintajuinen, salaperäinen, fiksu, suojeluhaluinen ja yleisesti loistava kaikessa mitä teet(, sekä pitkä ja komea,) Ota yhteyttä!

Luultavimmin minut tavoittaa täältä, ellen ole syömässä, könyämässä, todistamassa blondiuttani tai muuten vaan sähläämässä ja hihittelemässä jossain, tai päiväunilla uneksimassa juuri sinusta.

Tapahtui seuraavaa: Saara soittaa:"No moiii! missä oot, mitä teet?"
Ninnu:"Kotonahan minä datailemassa ja surkuttelemassa tylsää elämääni"
Saara:"No hyvää tuuhan tänne jutteleen mun kanssa ja yöksi?"
Ninnu:"Joo"

Kymmenessä minuutissa pakkaan kamat, tsekkaan linkku-aikataulun ja lähden liikkeelle. Seison bussipysäkillä about 10 minuuttia ennen kuin huomaan että viimeinen linkku on mennyt tunti_sitten.
Tulen kotia ja jatkan datausta.

Tässä siis olisi ollut tarvetta jollekkin Fiksulle, joka osaa numerot ja kellon ja tietää kertoa minulle, että 21.00 EI OLE kymmenen, TAI jonkun jolla on auto ja olisi herrasmiesmäisesti hymyillyt ja sanonut: "voi tokihan minä sinut nopeasti sinne nakkaan, monelta haen huomenna?"

P.S. En ota henkilökohtaisesti vastuuta mahdollisista kirjoitusvirheistä.

P.P.S. Saat olla velho tai vampyyri, mutta sinun täytyy haluta olla hyvien puolella, eli et saa loihtia avada kedavraa tai juoda ihmisverta, etkä tahallaan muuttaa toisia vampyyreiksi, sillai ihan huvikseen. Niin ja Kuolemattomuus ois kova plussa.

Ollaan yhteyksissä ;D

jjanika-twilight.<3Luonut: jjanika-Perjantai 02.01.2009 23:17

oltii tänää kattoo pipsan ja emilian kaa twilightii, se oli iiihana <3
sit siin kohas ku edward imee bellast niit myrkkyi pois, ni ei vittu sen ilme me vaa hajottii siin, sit kaikki
mut on just sillee omg kuoleekohan se ?? tai emt kaikki muut oli just iha omg :D
mutmutmut se oli hyvä.<3 Edward on ihana<3 ja sen volvo on ihana<3
Edward</3

-Crestfallen-<33 Luonut: -Crestfallen-Torstai 06.11.2008 19:09

A normal guy would say: “I love you Baby!”
Edward Cullen would say: “You are my life now.”

Normal Guy would say: “You hair looks like a haystack; go brush it!”
Edward Cullen would say: "Your hair looks like a haystack but I like it.”

A normal guy would pick a random song from a random artist and dedicate it to you.
Edward Cullen would sing you a song he wrote for you while playing the piano.

If you died, a normal guy would find another.
If you died, Edward would kill himself cause life without you isn’t worth living.

As you leave the house, a normal guy would say: “Bye, see ya!”
As you leave the house Edward Cullen would say: “Come back to me, love.”

A normal guy would wait for you to make him breakfast.
Edward Cullen would make you breakfast everyday.

While you are both out for dinner, a normal guy wouldn’t keep his eyes off the sexy waitress.
Edward Cullen wouldn’t even notice the waitress was a female.

While far apart in different places, a normal guy would say: “I miss you.”
While far apart in different places, Edward Cullen would say: “It’s like you've taken half myself with you.”

A normal guy wouldn’t care or notice if you had nightmares.
Edward Cullen would sing until your nightmares went away.

A normal guy buys you flowers and chocolates.
Edward Cullen buys you a car.

- Vanhemmat »